Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Zdenka Predná prekvapuje: S kamarátmi plánuje „revolúciu“!

Zdenka Predná Zobraziť galériu (10)
Zdenka Predná

BRATISLAVA – Chystá radikálnu zmenu! Finančná kríza pripravila speváčku Zdenku Prednú (24) o zopár koncertov a peňazí. Ju to však neodradilo a napriek nepríjemným okolnostiam sa rozhodla zariskovať.

„Ticho počkám, kým to prejde...“ znie v jednej zo Zdenkiných piesní. V reálnom živote je to však o čosi ťažšie a pred problémami netreba pchať hlavu do piesku. Rovnako ani pred svetovou finančnou krízou, ktorej dopady začína pociťovať aj speváčka. 

Zdenka kvôli nej prišla spolu s kapelou o niekoľko vystúpení. „Prejavilo sa to do tej miery, že niektoré koncerty padli,“ povedala topkám. Nám sa podarilo zistiť, že išlo minimálne o dva. „Niektoré firmy sa zľakli a robia asi opatrenia,“ vysvetľuje konanie organizátorov.

Naplniť vrecká sa však dá aj iným spôsobom. Napríklad nahraním nového cédečka. Do toho sa Zdenka pustí už tretí krát. Oproti minulosti však pripravuje zmeny. Čím sa bude nový album odlišovať od predchádzajúceho? „Teraz to chcem nazvať úplne inak, ešte neviem ako, ale bude tam strašne veľa hostí. Chcem osloviť aj iných producentov. Taktiež som poprosila mojich kamarátov, nech mi niečo zložia,“ rozrozprávala sa bývalá superstáristka.

 „Bude to také, povedala by som, kamarátske cédečko,“ uzavrela speváčka. Len aby to nedopadlo tak, že si tento jej „kamarátsky“ počin kúpia iba najbližší priatelia.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu