Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Predná: Na Slávikovi sexica, ale na afterpárty... Sivá myška!

Zdenka Predná Zobraziť galériu (4)
Zdenka Predná (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Dráždivé ligotavé šaty vymenila za nenápadný klobúčik, ružové tričko a tenisky. Čerstvá držiteľka bronzového Slávika Zdenka Predná (24) predviedla počas sobotňajšieho večera dve tváre.

Pred kamerami sa počas priameho prenosu promenádovala v pútavých šatách, ktorými prilákala pohľady nejedného muža. Outfit dokonca odhaľoval jej chrbát a miestami aj obrysy ženských zbraní. Zdenke Prednej však v ten večer záležalo najmä na názore priateľa Dušana Maruniaka. „Jemu sa to páčilo veľmi,“ prezradila pre topky.sk speváčka, ktorá na Slávikovi zožala nielen hudobný úspech – bronzovú sošku, ale aj vizuálny.

Keďže si zo všetkých strán vyslúžila iba samú chválu, nás zaujímalo, z akého dôvodu dorazila na následnú párty v oblečení, ktoré sa s predchádzajúcim outfitom nedalo porovnať. „Na každú príležitosť sa treba nejak inak obliecť. Keď som bola na prenose, vhodné boli skôr šaty. Na večierok som však zvolila ležérnejší model,“ vysvetľuje Predná a jedným dychom dodáva: „Po recepcii sme sa ešte išli s kamarátmi zabávať do mesta. Cítila som sa preto pohodlnejšie.“

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu