Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Prehliadka plná odhalení: Barkolová ukázala sexi bruško, modelka bradavku!

Erika Barkolová a odhalená modelka. Zobraziť galériu (17)
Erika Barkolová a odhalená modelka.

SMOLENICE – Muži si prišli opäť na svoje! Na nedávnej módnej prehliadke v Smoleniciach sa bolo teda na čo pozerať! Okrem poodhalenej moderátorky Eriky Barkolovej (31) mohli hostia obdivovať aj sexi modelky v spodnej bielizni.

Moderátorka Erika Barkolová vyzerá chudšie a chudšie. Pred pár dňami sme ju stretli na prehliadke módneho návrhára Andreja Baraníka, kde sa predviedla v jeho sexi šatách s poodhaleným plochým bruškom. Topky.sk sa jej preto spýtali, či ešte stále chudne. „Nie, už nechudnem. Každý mi však hovorí, že vyzerám stále chudšie,“ prezradila plavovláska, ktorá počas roka zhodila viac ako desať kíl. Na módnej šou však nebola jediná, ktorá pútala pohľady prítomných pánov.

Atraktívne boli aj modelky, ktoré okrem šiat predvádzali aj sexi spodnú bielizeň. A jedna dokonca počas šou nechtiac ukázala to, čo malo zostať skryté. Na móle jej totiž "vybehol" prsník. 

Na akcii si však okrem profesionálok vyskúšali rolu modeliek aj tri speváčky. Jednou z nich bola Veronika Hatala, ktorá predvádzala barokové šaty v pokročilom štádiu tehotenstva. Zaujímavosťou modelu boli nevšedné návleky na nohy. Tie pôsobili v kombinácii s jej bruškom dosť nebezpečne. Preto nás zaujímalo, či sa nebála, že sa môže šmyknúť a ublížiť sebe aj svojmu ešte nenarodenému dieťatku. „Skôr som sa bála, že sa nezmestím do kostýmu, lebo skúška bola pred pár týždňami. Inak som obavy nemala. Dávala som si pozor,“ priznala speváčka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu