Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Barkolovej duchovné Vianoce: Jej dcéra dokonca hrala v kostole!

Erika Barkolová strávila Vianoce s rodinou. Zobraziť galériu (2)
Erika Barkolová strávila Vianoce s rodinou.

BRATISLAVA – Vianoce skrotili aj ju! Moderátorka Erika Barkolová (31) odhaľuje počas roka bulvárne a šteklivé stránky sveta na plný plyn. Ako však topky.sk zistili, na Štedrý deň je sexi plavovláska úplne iná.

Čaro najkrajších sviatkov roka bolo pre Eriku Barkolovú tentoraz oveľa väčšie ako kedykoľvek predtým. Vianoce totiž netrávila iba so svojimi dcérami - Patríciou a Alexandrou, ale aj s priateľom Radkom. „Po prvýkrát sme za štedrovečerným stolom sedeli všetci štyria. Pre mňa to bol neopísateľne krásny pocit,“ prezradila topkám tvár jojkárskych Črepín s hviezdičkou.

Svoj akčný naturel však nezaprela ani 24. decembra. „Ešte dopoludnia sme toho veľa stihli. Priateľ si zahral futbalový zápas s kamarátmi. Samozrejme, že sme ho boli s dcérami povzbudiť,“ opisuje svoj program moderátorka Promi Novín. „So staršou dcérou sme potom boli pozrieť jej obľúbené kone a mladšia Alexka bola v kostole hrať na flaute,“ povedala nám Erika, ktorá dbá aj na duchovný rozmer týchto sviatkov.

Topky sa tiež zaujímali, čo jej priniesol Ježiško. „A čo som dostala? To je pre mňa nepodstatná otázka. Dôležité je, že sme boli všetci spolu,“ znelo jej tohtoročné posolstvo Vianoc.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu