Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Adriana Sklenaříková: Skončila s modrinami!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (15)
Adriana Sklenaříková

BRATISLAVA – Modelka Adriana Sklenaříková (37) vie, čo je to násilie. A došlo už aj na modriny! Topky.sk zisťovali viac.

Najznámejšia slovenská modelka Adriana Sklenaříková je tvárou kampane proti násiliu. A hoci sa tento projekt nezameriava na bitky, na nových plagátoch sa objavujú práve prejavy fyzického násilia. „Nielen modriny z vás robia obeť,“ znie slogan kampane. Topky.sk zisťovali, ako sa Adriane pracovalo tomto projekte.

„Bolo to dosť náročné, v ten týždeň Adriana mala štyri kampane v rôznych mestách,“ dozvedeli sme sa od modelkinho manažéra Mira Šimoniča. Ten nám prezradil aj to, že dlhonohá kráska si sama vybrala fotografa Marcela Gonzaleza Ortiza. 

Napriek očakávaniam to však nebola ona, kto sa pred objektív postavil s modrinami - dobitú manželku stvárnila štatiska. Adrianina podobizeň skončila na plagátoch pod modrinovým telom. „Adriane sa pozdávala téma domáceho násilia, lebo je to aktuálna téma, o ktorej sa ale nerozpráva. Ľudia sa za to hanbia,“ prezradil nám Šimonič dôvod, prečo sa Sklenaříková zapojila do kampane.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu