Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sklenaříková v Evinom rúchu: Musela si skrývať prsia!

Sklenaříková si vnady chráni rukami. Zobraziť galériu (7)
Sklenaříková si vnady chráni rukami.

PARÍŽ/BRATISLAVA – A je to vonku! Svetoznáma slovenská modelka Adriana Sklenaříková (36) sa nechala nahovoriť na poriadne odvážnu reklamu. Topky.sk prinášajú pikantné video, ktoré odhaľuje jej prednosti.

Modelka vychádza z luxusného parížskeho butiku. Okamžite sa stáva stredobodom záujmu fotografov. Počas krátkeho pózovania pred objektívmi sa brošňa jej šiat nešťastne zachytáva do živého plotu. To sa však nemalo stať... Kráska totiž odhalí to, čo po večeroch vída iba jej manžel Christian Karembeu. Adriana rýchlo nasadá do auta a práve jemu posiela esemsku, v ktorej Chrisa žiada o pomoc.




Sklenaříková v Evinom rúchu:
Zobraziť galériu (7)

Našťastie pre modelku sa celá situácia odohrala iba pre oko kamery. Ide totiž o reklamu pre francúzskeho mobilného operátora Virgin Mobile. „Ich spoty sú vždy robené vtipne. Samozrejme, že nebola úplne nahá. Bol to len kamerový trik,“ prezradil modelkin manažér Miro Šimonič a dodal, že práve humorné stvárnenie bolo dôvodom, prečo sa rozhodla tento pikantný kšeft prijať.

Zaujímavé tiež je, že dlhonohá kráska vyfúkla dobre zaplatený džob Američanke Paris Hilton. Vo finále kastingu dali tvorcovia reklamy prednosť slovenskej zmyselnosti pred škandalóznou milionárkou.



slenarikova, prsia


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu