Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Sklenaříková s manželom: Pracujeme na bábätku!

Adriana Sklenaříková a manžel Christian Karembeu. Zobraziť galériu (11)
Adriana Sklenaříková a manžel Christian Karembeu. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Už jej tikajú biologické hodiny! Svetová topmodelka Adriana Sklenaříková (37) nám prezradila počas včerajšej návštevy hlavného mesta svoje plány do budúcnosti.

V kráske s najdlhšími nohami na svete sa už začínajú prejavovať materinské city. Narodenie malého športovca či modelky už čoraz reálnejšie zvažuje s manželom – bývalým futbalistom Christianom Karembeu. „Čo sa týka materstva, už sa to vo mne zobúdza. Mama mi každé dva týždne volá, či som tehotná,“ povedala so smiechom blondínka, ktorá nás následne ubezpečila, že akonáhle bude „v tom“, dá nám vedieť.

 

Sklenaříková s manželom: Pracujeme
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Peter Frolo)

Dôkazom, že začína čoraz reálnejšie rozmýšľať nad rodinným životom, je aj zvažovanie kúpy nehnuteľnosti v hlavnom meste. „Na Slovensko sa plánujeme presťahovať. Manžel o ničom inom nehovorí. Po sedemnástich rokoch bývania po hoteloch by sme tu radi mali konečne zázemie,“ načrtla myšlienky do budúcnosti svetová topmodelka.

Samozrejme, nešlo by o definitívne odsťahovanie sa z Paríža, kde majú momentálne trvalé bydlisko. Pri návšteve svojej rodnej krajiny by však Adriana chcela mať vlastný byt, kam by sa mohla vždy vrátiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu