Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paris Hilton vraj na plastike nebola... Plochý hrudník sa jej páči!

Paris Hilton Zobraziť galériu (10)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rozmarná dedička hotelového impéria si evidentne potrpí na tom, čo si o nej verejnosť myslí. Po škandalóznych vyjadreniach o počte svojich sexuálnych partnerov sa totiž rozhovorila aj o svojich prsiach - tých sa údajne ruka chirurga ani len nedotkla!

V polovici decembra sa Paris objavila na otvorení luxusného butiku módneho domu Dolce&Gabbana, ktoré sa konalo v Los Angeles. Vďaka tmavým šatám s obrovským výstrihom sa príťažlivá blondínka v ten večer okamžite stala terčom spýtavých pohľadov. Jej odhalený dekolt totiž výrazne pribral na objeme a pôsobil naozaj veľmi žensky!

Napriek presvedčivým záberom zo spomínanej akcie však hollywoodska kráska tvrdí, že jej vylepšené prsia v žiadnom prípade nie sú výsledkom práce plastického chirurga. Pri predstave, že by mala ísť pod nôž jej naskakujú zimomriavky a z ihiel má údajne panický strach.

Okrem fóbie z chirurgických zákrokov sa blonďavá barbie v rozhovore pre magazín Glamour priznala, že so svojím prirodzene plochým hrudníkom je absolútne spokojná. Z obdobia nosenia podprseniek zväčšujúcich objem vraj dávno vyrástla a naučila sa akceptovať svoj výzor: "Keď som bola mladšia, bola som posadnutá nosením vypchatých podprseniek. Ale čím som staršia, uvedomujem si, že sa sama sebe páčim taká, aká som."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu