Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce odhalenie: George Clooney randí s Paris Hilton!

Paris Hilton a George Clooney. Zobraziť galériu (12)
Paris Hilton a George Clooney. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rok 2009 sa ešte poriadne nerozbehol a Hollywood už prežíva prvé z jeho najväčších prekvapení. Na povrch totiž vyplávala škandalózna pravda o tom, že pohľadný herec Geroge Clooney už takmer mesiac podlieha šarmu rozmaznanej dedičky Paris Hilton, ktorá mu údajne vôbec nie je ľahostajná!

Neuveriteľný príbeh prapodivných sympatií medzi hollywoodskym fešákom a blonďavou bábikou sa začína v predvianočnom období v podniku s príznačným názvom - Whiskey Bar. Dvojica bola totiž prichytená osamote a vo vášnivom rozhovore, počas ktorého George (47) nedokázal z Paris (27) spustiť oči. To, že sa spolu rozhodne nenudili, potvrdil aj očitý svedok, ktorý popísal ich okaté vzájomné flirtovanie: "Paris a George sedeli a rozprávali sa spolu celú večnosť. Nevyzerali na to, že by vnímali, či je v miestnosti aj niekto ďalší."

Spoločný večer bol pravdepodobne taký ohromujúci, že si ho prominentný párik neváhal zopakovať, a to hneď na druhý deň. Tento raz však boli obaja diskrétnejší a pre istotu si zavolali aj svojich známych. V reštaurácii Dan Tana's im pri večeri robil spoločnosť režisér Ridley Scott, predseda spoločnosti Marvel Studios - David Maisel a Parisina nová najlepšia kamoška Brittany Flickinger, ktorá si tento status zaslúžila víťazstvom v reality šou.

Je jedno, či šikovná blondínka objektu svojho záujmu v inkriminovaný večer nasypala do nápoja halucinogény alebo sa George v závere roka pomiatol. Podľa známeho oboch hollywoodskych hviezd totiž dvojica plánuje ďalšie stretnutia, takže oznámenie o oficiálnom vzťahu možno príde už čoskoro. Alebo sa George dovtedy spamätá?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu