Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Paris Hilton: Keď sa blondínka pučí od smiechu

Paris Hilton Zobraziť galériu (4)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Bohatá dedička siete hotelov Hilton sa na dnešnej tlačovej konferencii v austrálskom meste Sydney chichúňala, akoby ju potajomky niekto šteklil. Paris však dobrou náladou nesršala pre nič za nič, na žiarivý úsmev má totiž hneď niekoľko dôvodov!

Dôvod číslo 1 - ďalší slušný balík zarobených peňazí. Pôvabná blondínka priletela do austrálskej metropoly na prelome rokov 2008 a 2009, aby sa zúčastnila veľkolepej novoročnej párty. Keďže Paris nič nerobí zadarmo, svojou návštevou si vylepšila bankové konto o neuveriteľných 600 tisíc dolárov. Prečo by sa neusmievala, keď tak dobre platia?

Dôvod číslo 2 - Paris sa stane hviezdou prvého 3D prenosu v histórií. Slávnostný večierok sa totiž dnes bude konať v prestížnom klube Trademark, odkiaľ je zabezpečené živé vysielanie do celého sveta prostredníctvom internetu. Naša podnikateľka tak prenikne do miliónov obývačiek v živej veľkosti bez toho, aby čo i len pohla prstom.

Dôvod číslo 3 - príležitostná speváčka žne úspech na každom kroku aj s celkom plochým hrudníkom. Napriek nedávnym fotografiám, na ktorých sa zdalo, že Parisine prsia majú novú veľkosť i tvar, hnedozelené šaty potvrdili pravý opak. Blondínka sa ani neobťažuje nosiť podprsenku, radšej všetkým ukáže vytŕčajúce kosti.

Paris dnes samozrejme príchod Nového roka nebude oslavovať bez svojich najbližších. Na výlete u protinožcov ju sprevádza sestra Nicky, manažér Mike Heller a nová najlepšia kamoška Brittany Flickinger, ktorá sa stala víťazkou MTV reality šou s názvom Paris Hilton's My New BFF (Best Friend Forever).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu