Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paris Hilton šokuje: Vraj sa vyspala len s dvoma chlapmi!

Paris Hilton Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Príťažlivá blondínka sa rozhodla urobiť zo seba v očiach verejnosti cudné dievčatko, ktoré sa v posteli neodovzdá len tak hocikomu. Aj keď je každú chvíľu zavesená na ramene iného fešáka, do finále to vraj u nej dotiahli len dvaja šampióni!

Paris je okrem iného známa aj ako notorická vymetačka prestížnych párty, na ktorých jej nikdy nechýba pohľadný sprievod. Za posledné roky sa v jej živote premlelo nezanedbateľné množstvo chlapov - veď počítajte s nami!

Rozmaznaná dedička sa doteraz stihla už dvakrát zasnúbiť, a to s modelom Jasonom Shawom a gréckym dedičom lodných spoločností Parisom Latsisom. Okrem toho chodila s blondiačikom niekdajšej chlapčenskej skupiny Backstreet Boys - Nickom Carterom, s filmovým producentom Rickom Salomonom a s ďalším lodným magnátom z gréckych ostrovov - Stavrosom Niarchosom III. So svojím posledným úlovkom Benjim Maddenom sa Paris rozlúčila v novembri minulého roka po deviatich mesiacoch randenia.

Recept na sexuálnu zdržanlivosť táto hollywoodska barbie rozdávala v rozhovore pre magazín Glamour: "Ak sa chlapcovi oddáte, nebude vás rešpektovať. Bude po vás oveľa viac túžiť, ak vás nebude môcť mať." Týmto pravidlom sa Paris údajne stále riadi aj vo vlastnej posteli a svoj milostný život prirovnáva k značkovej kabelke - každý chce originál, ktorý je najdrahší a nikto iný ho nemôže mať.

Na otázku, koľkým mužom sa teda blonďavá kráska v skutočnosti podvolila, odznela zaujímavá odpoveď: "Robila som to len s dvojicou mužov. Ľudia si vymýšľajú príbehy, ale väčšinou sa len bozkávam." Ak sa teda jedným z vyvolených stal Rick Salomon (dôkazom čoho je šťavnaté sexvideo s názvom One night in Paris), komu patrí trofej číslo dva?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu