Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paris Hilton už má meno pre dcéru... Nazve ju Londýn!

Paris Hilton Zobraziť galériu (14)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hollywoodska barbie vo svojich vrtochoch niekedy naozaj nepozná mieru. Keďže sama najlepšie vie, čo všetko obnáša nosiť meno po jednom z európskych hlavných miest, rozhodla sa túto poctu dopriať aj svojej prvej dcére!

Napriek tomu, že Paris nedávno ukončila deväťmesačný vzťah s Benjim Maddenom a momentálne je oficiálne ešte stále bez partnera, svojich rodičovských plánov sa vzdať rozhodne nemieni. Vytrvalo tvrdí, že ratolesti bude mať až tri alebo dokonca štyri, pričom prvú z nich by mala porodiť už v priebehu nasledujúcich dvoch rokov.

Rozmaznaná dedička hotelovej siete má dokonalú predstavu nielen o počte svojich budúcich detí, ale aj o tom, v akom poradí by mali prichádzať na svet: "Chcem najskôr chlapca, aby dozeral na moje dievčatá. A svoju prvú dcéru nazvem London - milujem to meno." Ktovie, či karty v osude Parisiných potomkov ešte nakoniec nezamieša jej najnovší objav George Clooney. Ak by totiž Paris počala svoju dcéru práve s týmto pohľadným hercom, možno by sa nechala presvedčiť o kráse názvov amerických mestečiek a dievčatko by dostalo meno Georgia.

Príťažlivá blondínka si v každom prípade meno London neobľúbila náhodou. Počas práce na svojej britskej televíznej reality šou, v ktorej si hľadala novú najlepšiu kamošku, si život v Londýne údajne totálne zamilovala. V rozhovore pre magazín Glamour sa dokonca priznala, že zvažuje trvalý návrat do tejto metropoly: "Jedného dňa by som sa sem rada presťahovala a vychovávala svoje deti v Spojenom kráľovstve, aby získali britský prízvuk a správanie." .

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu