Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Zora Czoborová: Lyžovačka jej veľmi nevyšla a tak... Zohrievala sa rumom!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (2)
Zora Czoborová

STUHLECK/BRATISLAVA – Zora Czoborová (41) patrí k tým, čo v zime nemôžu vynechať lyžovačku. Tentoraz jej to však príliš nevyšlo. Topky.sk zistili, ako sa na svahu vyrovnávala s chladným počasím!

Zora Czoborová sa s priateľom a s kamarátmi vybrala do lyžiarskeho strediska Stuhleck v Rakúsku. Veľa si však nezalyžovala. „Bol tam veľký nápor turistov, trať bola vyšúchaná, takže z lyžovania takmer nič nebolo,“ posťažovala sa Zora. Napriek tomu berie svoj pobyt v horách pozitívne. „Boli sme celý deň na vzduchu a potom sme to zaklincovali dobrotami – viedenský rezeň so šalátom, rakúske buchty... To bol zlatý program lyžovačky,“ so smiechom prezradila Zora.

Topky.sk boli samozrejme zvedavé aj na Zorin recept proti zime. Ako sa v obklopení snehu najlepšie zahreje? „Pokiaľ sa zhodne partia, ideme na rum s čajom,“ netajila fitneska. „Ale až po lyžovaní!“ dôrazne doplnila. Ako sme zistili, nie celkom vydarenú lyžovačku si chce Zora ešte vynahradiť v Alpách.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu