Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zora Czoborová: Sviatky som si užila a... Idem chudnúť!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (7)
Zora Czoborová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Neodolali ste počas sviatkov a Silvestra kalorickým dobrotám? Nenadávajte si! Veď ani fitneska a cvičiteľka Zora Czoborová nehladovala. A poradí aj vám, čo s nabratými kilami.

Zora Czoborová strávila sviatky s rodičmi, priateľom Borisom a psíkom Aprilkou. „Mali sme klasické menu – ryba, šalát, kapustnica, oblátky, zákusky... Počas Vianoc a osláv nového roka sa vôbec nedržím na uzde,“ prezradila nám Zora. Ide jej totiž predovšetkým o pohodu, nie o stráženie línie.

Dlho však na nej nalepené kilá nezostanú. „Poznám svoj metabolizmus tak, že viem, kedy sa zahamovať v „pažrošení“, prejsť na čistú stravu a pridať viac aktívneho pohybu,“ zistili sme Zorin recept. Bývalá fitneska však myslí aj na iné ženy, pre ktoré pripravila „vianočnú odšpekovačku“ . „Čaká nás prekrásne prostredie, tvrdý tréning, upravená diétna strava a úžasný relax v prostredí termálnych kúpeľov,“ dozvedeli sme sa. Podľa toho, čo topky.sk zistili, je Zora na svoje klientky naozaj prísna. Za týžden však môžete mať dole tri-štyri kilá!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu