Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Zora Czoborová bola online: Nevyhla sa ani otázkam o plastikách!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (7)
Zora Czoborová

BRATISLAVA – Zora Czoborová sa narodila 25. Januára 1967. Na fakulte telesnej výchovy a športu vyštudovala okrem telesnej výchovy aj biológiu.

Neskôr sa začala venovať fitnesu a v roku 1994 sa stala majsterkou Slovenska v aerobiku. Až do roku 1998 získavala rôzne ceny na Slovensku aj v Európe. Ku koncu svojej aktívnej kariéry sa začala venovať aj trénerstvu a nakrútila niekoľko videokaziet s cvičením.

Momentálne ju najviac zamestnáva ZORAcentrum, kde sa venuje cvičeniu s prominentnými klientkami, ale aj s bežnými ženami. Zora dokonca vytvorila zostavu vlastných cvikov, a tak je tá pravá, ktorá vám poradí, čo robiť so svojou postavou.

Rozhovor

12:39:34 - otázka od: dina Dobrý deň. Máte nejaký rýchly tip, ako zhodiť kilá nabraté cez Vianoce? Teda okrem: Nežer, cica :) to sa jednoducho cez sviatky nedá Ano, kliknite si na www.zoracentrum.sk a tam sa dozviete viac o "povianocnej odspekovacke", ktoru pripravujem v polovici januara v termalnych kupeloch. Ak sa k nam pridate, dostanete upravenu dietnu stravu a trikrat denne budete cvicit pod mojim vedenim. Plesovu sezonu stihate vo forme :)

12:39:52 - otázka od: Katarina Zdravim vas Zorka,ste velmi zaujimava a vynimocna osobnost,stale super vyzerate a mate super imidz.Aky je vas najoblubenejsi parfem?Drzim vam palce v zivote. DKNY Woman

12:40:25 - otázka od: xxx Ahooj ja pravda, ze tvojim priatelom je p. Kucera? Napriek tomu, ze Janko nas v aprili opustil, je mojim dozivotnym priatelom.

12:41:09 - otázka od: dagmar Dobry den, chcela by som sa Vas spytat, ako velmi boli plastika nosa? Nastastie, nechystam sa na takyto zakrok, ale videla som video, a bolo to priserne. Dakujem Pocas operacneho zakroku necitite ziadnu bolest,a le prve dva-tri dni po operacii su velmi bolestive.

12:42:22 - otázka od: dagi Dobry den, ako by ste ohodnotili mieru spokojnosti Vasej duse? Co Vas tak celkovo trapi a tesi? Myslim si, ze som naplneny clovek. Trapi ma celkova nespravodlivost ako kazdeho ineho sudneho cloveka a tesi ma, ze moji rodicia, sedemdesiatnici, ktorych nadovsetko milujem, su stale velmi vitalni a zivotaschopni ludia.

12:43:02 - otázka od: dilino - gadzo Servus cica!! ty si jaka kocka!! jak to robis?? este aj majsterka. Aj ja chcem taku vymakanu postavu. Inak jak zijes? co tak dakedy spolu na kafco hmm? posli cislo..milion sice nemam ale som vacsi zrebec a nato milion nepotrebujem. Zenske po mne letia jak muchy na hnile jablko. Dojdem dakedy do zorica centrum nech sa mi stiahne ta pivna pneumatika hehe. Vraj si zostavila vlastne cviky, ved ked chces aj ti predvediem svoje a spokojna budes ty aj ja hehe..drzim palce aj s usami a dakedy v zorici. cau moja Dik,a le nemam zaujem o nic z vyssie uvedenych riadkov.

12:43:57 - otázka od: lydia prajem pekný den.ste vodnárka,čo mi je mimoriadne sympatické,pretože vodnári sú mimoriadne húževnatí,majú to v hlave zariadené 5 rokov dopredu a nik ích nedobehne.chcem sa len opýtať,nechcete si zorka založiť už rodinku ?prajem vám to zo srdca.zdravím srdečne. Tak, ako kazda zena, aj ja moje uplne stastie vidim v rodine a detoch, takze dufam, ze mi to stastie bude dopriate.

12:44:25 - otázka od: viera Nechcem sa nic pytat.Chcem len popriat nadalej vela energie,pokoj a prirodzenost,ktore vysielate. Dakujem. Je to vyborny pocit, ked mi niekto takymito slovami tu energiu vrati spat.

12:45:59 - otázka od: Katka Ahoj Zorka, nedavno ste v televizii spomenuli, ze mate obdobie "prasenia"..Ja ho mam uz par mesiacov, ale chcela by som zhodit, lebo tak vela som nikdy este nepribrala..Ako tehotna v piatom mesiaci vyzeram..A to som vzdy bola stihla..Co by ste mi odporucili? Nic narocne a komplikovane..Mozno ohladom stravy+cvicenia..Neplanujete vydat nejake dvd s vasimi odporuceniami a cviceniami.. Lebo mam doma dvd od inej Zory(Ochodnickej), ale su tam niektore cviky pre mna tazke..Ani jeden neurobim z tych tazsich, lebo skratka sa tak "neposkrucam"..Vdaka za odpoved.Klobuk dole pred tym, ako vyzerate!!!Na svoj vek obdivuhodne!!!Pekny den:) V prvom rade treba upravit stravu, pridat pravidelny pohyb, nevyhovarat sa na nedostatok casu a moznosti. Ako najlepsiu startovacku vam odporucam ucast na uz spomenutej "povianocnej odspekovacke".

12:49:35 - otázka od: Greta Grey Srdečne zdravím, Zorka, si vzorom pre mnohé -dsiatničky, ako sa dá dosiahnuť skvelá forma a vizáž, akú máš v dnešnom svete na bežiacom páse? Poraď, plz, som asi v tvojom veku a ženské hormóny robia svoje najmä v rizikových zónach - brucho, boky, zadok. Aký druh cvičenia je najvhodnejší na formovanie postavy a koľkokrát do týždňa, aby sa dostavil efekt...Podotýkam, že moja kondícia je skôr slabšia. Ďakujem, srdečne zdravím a želám veľa optimizmu do života. Nesmieme zabudat, ze vekom sa nam metabolizmus spomaluje a to, co si mozeme dovolit v 20-30, v 40tke je uz davno pase. Zadok, brucho, stehna su najvacsie problemove partie, vhodna je kombuinacia kardiostrojov - beziace pasy, stepery, bicykle s klasickym bodyworkom - precvicenim a posilnovanim. Ak nemate v blizkosti fitko, skuste siahnut po mojom DVD Bodywork, je skvele.

12:50:20 - otázka od: Katka Vydaj neplanujete? Aky je Vas oblubeny napoj, jedlo? Farba? Oblecenie? Zatial nie. Oblubeny napoj CocaCola light, jedlo thajska kuracia polievka, farba cervena a oblecenie dziny a tricko.

12:51:24 - otázka od: katka Dopocula som sa o tvojich fitpobytoch, ktore organizujes s velkym uspechom a chcela som sa opytat, kedy budes najblizsie nieco take organizovat. Je nas 5 a uz teraz sa tesime na odtucnovacku :)) Kliknite si na www.zoracentrum.sk, kde najdete info o povianocnej odspekovacke,a le aj o planovanych fitpobytoch v Turecku v aprili.

12:53:58 - otázka od: maja Ahoj zorka, kolegyna bola s tebou na fitpobyte a velmi si pochvalovala, tak uvazujem aj ja... Ake su cca vysledky, zvyknu baby aj schudnut? Samozrejme, zalezi od toho, ako individualne pristupite najma ku stravovaniu na fitpobyte. Bezne mi damy pocas 10dnoveho fitpobytu schudnu 4-5 kil a kedze aj po navrate sme v kontakte, pokracuju, dari sa im. Tie, ktore boli so mnou tento rok na jar, uz maju menej o 8-10 kil.

12:55:24 - otázka od: sue ahoj zori, este ti funguje to zorracentrum,ci funguje to iba pre prominentov? Zoracentrum bolo vzdy pre vsetkych klientov a samozrejme, este sme stale v tych istych priestoroch oproti plavarni pasienky, pri poluse.

12:56:15 - otázka od: cvicitelka Eva Je to naozaj pravda,ze mate slecna Zorka na tvari tolko plast.zasahov,ze nemozete zatvorit usta? Alebo je to len vymysel? Dakujem za odpoved. Prajem Vam vela spokojnych cviciacich klientiek. Je to pravda, kvoli tomu som si ako posledny zakrok dala urobit zips na usta, aby boli obcas aj zatvorene :)

12:59:51 - otázka od: denisa Ahoj Zorka, pocula som ze organizujes fitness pobyty zamerane na chudnutie. Ja aj s maminou by sme na takyto pobyt velmi chceli ist. Kedy nablizsie takyto pobyt organizujes? Tiez by ma zaujimalo kolko v priemere sa da na pobyte schudnut. aky je cvicebny program a ci je aj specialna strava. Dakujem Ti a zelam vela uspechov a stastia v sukromnom zivote a aby ta uz neprajnici prestali ohovarat si super!!! Najblizsi pobyt bude povianocna odpekovacka v januari (vid zoracentrum.sk). Mamina je vitana, moja mamina a ine maminy so mnou pravidelne absolvuju tieto pobyty. Program je narocny, cvicime 3x denne a ak budes poctivec, za tyzden sa ti podari zhodit 3-4 kila.

13:00:16 - otázka od: MONIKA STRAZSKE Si veeeeeeelmi prijemna zienka ktora vyzera suprovo .Mam ta rada...tvoja obdivovatelka Waw, to sa super cita. Dakujem.

13:02:29 - otázka od: dada Chcem, sa spytat trochu an sukromie: aky je Brano partner? Zijete v spolocnej domacnosti? Chudak moj priatel Boris, media ho pred rokom premenovali na Brana a odvtedy si z neho nasi kamarati utahuju... Boris je skvely clovek, uz vyse roka sa delime o spolocnu domacnost a vo februari k nam pribudla aj Aprilka - anglicky stafbull.

13:02:37 - otázka od: candy451 pekny den Ti prajem....Chcel by som vediet ci mas rada oralny sex?? A ty?

13:05:24 - otázka od: Milo Cau Zorka, Priatelka ma nahovara na fitpobyt co organizujes v januari v Buku - da sa tam hrat aj golf, tak by to bolo super. Len neviem ci na taketo pobyty chodia aj muzi a ci cvicenie je vhodne aj pre nas - slabsie pohlavie (mam sedave zamestnanie za PC a dost ma bolieva chrbat ) Budes vitany nielen ty, ale aj ostatni pani, ktori by sa k nam chceli pridat. Buk je krasne termalne centrum, kde sa da naozaj vyborne hrat golf. Co sa tyka tvojho chrbta, pravidelne na fitpobytoch zaradujem cvicenie zoralates, ktore je specialne zamerane najma na problemy s chrbtom. Na fitpobyty s nami chodia aj muzi a velakrat su prekvapeni, ake narocne je cvicenie,a le aj nadseni, pretoze ich okrem novych foriem cvicenia naucim spravnu techniku jednotlivych cvikov, dychania a drzanie tela, ktore potom zurocuju samostatne v posilnovni.

13:07:30 - otázka od: martina Dobrý deň, veľmi by som chcela poradíť mám štíhlu postavu, problém mám len s bruchom a vnútornou stranou stehien.Ďakujem Zamerat sa na spevnovacie a posilnovacie cvicenia, co sa tyka brucha - skuste kazdy den 7_10 minut skracovacky a na vnutorne stehna odporucam gumenne expandery a male fitlopty. Neskor prejst na spoecialne naradie v posilnovni. Ak si chcete pozriet konkretne, cviky, kliknite na www.zoracentrum.sk na odsek cvicenie. Najdete tam kompletny rozpis cviceni na vsetky telove partie.

13:09:34 - otázka od: patricia Zaujimalo by ma, aka partia ludi chodi na fit pobyty, ci mozem ist sama alebo aj s priatelom. Dakujem a prajem vsetko dobre. Na fitpobyty chodia kolienti z celeho slovenska, tak ako partie, ktore su uz zohrate, damy aj pani, chodia aj jedotlivci, ktori sa prave tu zaradia do vybornej particky. Je pravda, ze muzi su vzacnejsi, o to su viac ofukovanejsi :) Pridajte sa k nam, okrem toho, ze vas naucim, ako cvicit a zhodite zopar kil, budete mat super time plny zabavnych zazitkov.

13:11:31 - otázka od: zuzana citala som, ze v Zoracentre ponukate aj cvicenie pre tehotne. Od ktoreho mesiaca mozem zacat cvicit a ake je to cvicenie. Dakujem Ak vase tehotenstvo prebieha bez problemov, po konzultacii s lekarom je vam to odporucene, mozete zacat uz hned v 2. mesiaci. Idealne je vsak pockat do tretieho, kedy je uz babatko pevne zahniezdene v placente. Uvedomte si, ze tehotenstvo nie je choroba a pravidelnym cvicenim vytvorite sebe aj babatku denny rezim a lepsie okyslicenie tela.

13:12:48 - otázka od: danka vargova V prvom rade by som chcela Zoricu srdecne pozdravit a zaroven jej podakovat za jej skvele DVD zoralates,nakolko moje dlhotrvajuce bolesti s chrbtice po poctivom cviceni uplne vymyzli.Chcem sa spytat,ci pripravuje aj nejake nove DVD.Dakujem Super, Danka. Toto je pre mna najvacsia odmena. Zoralates je velmi uspesne, mnoho ludi mi pise, ze im naozaj pomohlo. Pomaly zacinam uvazovat nad Zoralates 2, ktore by bolo pre pokrocilych.

13:14:02 - otázka od: michal prada chcel by som venovat svojej priatelke na vianoce nejaky fit pobyt so zorou,pripravuje nieco aj v novom roku? michal Michal, necakaj a klikaj zoracentrum.sk Povianocna odspekovacka je idealny darcek, ktorym svoju priatelku milo prekvapis. Pocet ludi na jeden turnus je obmedzeny na 20, takze sa poponahlaj.

13:15:53 - otázka od: lucinda ahoj zorka, mam 15 mesacnu dcerku a cele tehotenstvo som ju odnosila na krizoch. Ked som v pohybe tak to tak necitim ale akonahle si lahnem tak pri uvolneni tela ma to zacne tak neprijemne boliet az mam pocit ze to musim koordinovat ako si lahnem. Myslis si ze by mi na to pomohlo nieco z tvojho DVD Zoralates? Inaksie ak by som chcela prist aj osobne ako je to cenovo pre normalneho cloveka? dakujem a prajem vsetko dobre a nech ta priatel poslucha :-) Zoralates jednoznacne je pre teba idealna forma cvicenia. Okrem nej musis zaradit do svojho denneho programu aj uvolnovacie a strecingove cviky, najma na oblast krizov. Pokojne sa na mna nakontaktuj cez stranku zoracentra, mozeme sa dohodnut na poradenskej hodine. Ceny v zoracentre su rovnake, ako v ostatnych fitkach v BA. A ktory chlap poslucha? :)

13:16:36 - otázka od: pal csaky ...ktorú "celebritu" teraz obšťastnuješ? Naposledy to bola Ivetka Malachovska, ktora mna spatne obstastnila nasimi vysledkami, kedze schudla az 10 kg a je to na nej poriadne vidiet.

13:17:04 - otázka od: barskto Kolko mas za sebou plastickych operacii? Ked zaratam aj tu poslednu - vsitie zipsu do ust, aby som ich mohla obcas zatvorit...

13:17:59 - otázka od: Darina Je lepsie ked zjem za den viac proteinov ako kohelhydratov. mam rada mliecne vyrobky a dokazu mna aj lepsie zasitit. Nemam taky pocit hladu. Je to pravda, ze na vecer by sme uz nemali jest vobec ziadne kohelhydraty.?? dakujem s pozdravom Darina. POkial chces chudnut, tak je lepsie zaradit do stravneho listka viac uhlohydratov. Ale nezabudaj, ze tvoja strava musi byt vyvazena.

13:18:29 - otázka od: lenka Ahoj Zorka, kam chodíš nakupovať, pretože si vždy na každej fotke z akcie skvele oblečená. Pekný deň :) Vacsinou je to zahranicie, USA, Taliansko a Thajsko.

13:18:51 - otázka od: Lienka Ahoj Zori, bez čoho by si si absolútne nevedela predstaviť svoj život? ....inak želám veľa dobrého,pretože si jedna z mála sympatických ľudí v našom šoubiznise. Bez lasky. Dakujem za kompliment.

13:19:04 - otázka od: julo nohavicky alebo tanga? Tanga nie su nohavicky,

13:21:07 - otázka od: Zuzi Ahoj Zorka ako sa mas?Ako budes travit vikend? Ten zacina dnes vypratavanim starych veci zo skrin - idem robit radost tym, ktori nemaju dostatok. V sobotu doobedie patri moj cas Aprilke na cvicaku. Poobede si pojdem zajazdit na koniky. Vecer sa vyberieme s priatelom a kamaratmi niekam do spolocnosti. V nedelu si doprajem relax v SPA a poobede pojdeme opat s Aprilkou "do skoly".

13:22:18 - otázka od: Zuzana Ahoj Zorka. Prosím poradíš mi ako mám cvičiť keď mám bolestivé kĺby? Hlavne členky a zápäsia. ďakujem. Zuzi, neviem, ci trpis nadvahou, ale najlepsie cvicenie s takymito problemami je aquaaerobic, pri nom sochadza k odlahceniu klbov vdaka nadnasaniu vodou. Inak mozes skusit cvicenia v sede alebo v polohe lezmo.

13:24:07 - otázka od: hanka ahoj ako sa mas....a ako to robis ze tak udrziavas postavu..ja som rok a pol po porode .snazim sa dant dole par kil aj som cvicila a nejde a nejde..... Musis ist na to pomaly a hlavne byt psychicky v pohode. Neboj sa, aj ja mam obdobia "sprasenia",a le natolko dobre poznam uz svoj metabolizmus, ze viem, kedy sa zahamovat v pazroseni, prejst na cistu stravu a pridat viac aktivneho pohybu. To je recept aj pre teba

13:24:36 - otázka od: lew1s ty si ale rezka suhajda. Inac co nove? Dik, mladencok. A u teba?

13:24:47 - otázka od: pitty Kedy budes mat deticky? Drzim ti palce v tvojom zivote. Dufam, ze pridu a dakujem za palceky.

13:25:02 - otázka od: sisi Ahoj, kde budeš silvestrovať? Este netusim.

13:26:11 - otázka od: zuzana Ahoj Zorka....ako sa da najrychlejsie zhodit z brucha? mne to nejako nejde dakujem prajem pekny dnik :) Brucho nie je len o cviceni,a le najma o cistej strave. Takze skontroluj svoj jedalnicek, uber kalorie a vrhni sa kazdy den na brusaky, ktore najdes v odseku cvicenie na stranke zoracentra.

13:29:01 - otázka od: Igor200 Dobrý Ďeň, aký máte názor na mužskú kulturistiku? Hlavne čo sa týka anabolických prípravkov, ktoré sa dajú zohnať na čiernom trhu. Ďakujem! Pre mna muzi s nadmernou muskulaturou nie su atraktivni. Avsak pri mojej ucasti na Mr. Olympia som vzdy stala pod podiom v nemom uzase a obdivovala uchvatnu dokonalost, ktorou sa prezentovali profesionalni kulturisti. Kulturistika sa mi paci ako sport. To, ako clovek nalozi so svojim zdravim, je len jeho vec. Treba si vsak uvedomit, ake strasne nasledky ma pouzivanie anabolickych pripravkov a vyvarovat najma mladu generaciu chlapcov, ktori chcu rychlo vyzerat ako Arnold a balit kocky v plavkach.

13:29:33 - otázka od: Iva Dobry den,co tema deti?Mate predsa uz dost rokov,aby nebolo neskoro. Dufam, ze nebude neskoro.

13:30:03 - otázka od: kika kolko vazite a kolko mate rokov Neviem, kolko vazim, lebo sa nevazim. Odhadujem 58-60 kil a vysku 172 cm. Mam 41

13:30:26 - otázka od: andrejka430 ahoj Zorka. Woow si fakt krasna zena a urcite nejeden muz sa za tebou na ulici otoci. Si nadherna,stylova, vzdy prefektne zladena,mas vinikajucu postavu, aku by chcela mat najedna z nas proste zena ako ma byt. Prajem ti nech sa ti v zivote vsetko dari podla tvojich predstav. Toto preposlem mojmu priatelovi na mail :)

13:30:33 - otázka od: Jana Ahoj, ty máš už poštyridsiadke? Noooo

13:30:58 - otázka od: kiko ahoj Zora, čim sa tera vlastne zaoberáš? nejak nie je o tebe okrem zoracentrum počut... No chvalabohu. Ja som rada, ze je pocut len o mojej praci.

13:31:26 - otázka od: cica Dobry den. Chcela by som sa spytat na jeden moj velky problem.Mala som v zaludku bacil helikobakter.A vdaka tomu bacilu som bola stihla. No teraz som zdrava a pribrala som a vazim 70kg a meriam 168cm to znamena,ze mam miernu nadvahu.Som mlada a moc sa mi to nepaci. Uz som drzala vselijake diety ale nic nefunguje mozete mi pomoct?Dakujem. Dieta ti nepomoze, siahni po upravenej strave a pravidelnom cviceni.

13:31:42 - otázka od: sebastiangold Zorka! si strasne sexi som z teba nadseny, nadherna kocka,zomriem pre teba! Nezomieraaaaaaj

13:32:27 - otázka od: Sibea Ahoj Zorka, kedy si zacala s cvicenim? ako casto sa venujes sportu denne? dik Cvicim odmalicka, pretoze sport je pre mna najvacsie hobby. Do tyzdna cvicim 2-3x, plus koniky.

13:33:15 - otázka od: sladký zdravím Vás, chcem sa opýtať, do kedy budete uprednostňovať všetko ostatné pred vlastnou rodinou? biologické hodiny Vám tikajú a Vy stále nič...byť sympatickou nebudete do nekonečna..podľa mňa sa netreba toľko otŕčať a robiť niečo pre svoju budúcnosť..veď peniazí už máte dosť a snáď aj vhodného darcu..ďakujem Nikdy som nic neuprednostnovala pred rodinou. Clovek mieni, zivot vsak meni...

13:34:46 - otázka od: Miška Ahoj. Som 4 mesiace po pôrode, pár kíl mi ešte ostalo z tehotenstva a stále dojčím. Chcem sa opýtať, kedy môžem začať cvičiť "Zoralates". Cvičila som ho pred tehotenstvom, no bojím sa, aby som nestratila mliečko. Ďakujem. Cvicit sa moze zacat uz pomaly po ukonceni sestonedelia. Takze aj ty uz mozes zaradit cvicenie do svojho denneho rezimu. Dolezite vsak je, aby to bolo vzdy po dojceni - ak by si dojcila po cviceni, metabolity, ktore sa odburaju pocas cvicenia, sa dostanu aj do mliecka, co nie je vhodne.

13:35:10 - otázka od: Vierka Chcela by som sa spýtať, kde budete tráviť vianočné sviatky. Vianoce budem travit u mna doma spolocne s rodicmi a priatelom a Aprilkou.

13:35:21 - otázka od: Ivan Dobrý deň. Ste veľmi sympatická, zaujímavá a hlavne SEXI žena. Držím Vám palce v živote Hmmm.. to da tak dobre cita

13:36:02 - otázka od: loveee ahoj Zorka ....si krásna žena ako to robiš? Zeby tie plastiky? :) ale nie, dakujem za kompliment, idem si svoijim smerom a snazim sa byt stastna a robit stastnym aj moje okolie

13:37:36 - otázka od: Marcela Dobrý deň sl. Zorka, chcem sa Vás opýtať ako vnímate prehĺbujúce sa sociálne rozdiely v našej spoločnosti? je to podľa Vás len tým , že ľudia sa delia na schopných a neschopných..ďakujem za odpoveď Priznam sa, ze pocitujem bezmocnost, pretoze mam hlboke socialne citenie, casto nezistne pomaham, ci uz financne, darmi alebo len sucitom.

13:38:33 - otázka od: laura14 Zdravím Vás Zorka.. v prvom rade by som Vám chcela zaželať všetko naj vo Vašom osobnom i pracovnom živote.Chcem sa spýtať aku farbu na vlasy (odtieň) používa Vaša kaderníčka na Vaše vlasy, veľmi Vám svedčí.Pekný deň želam :o)) Odtien asi svetly gastan a znacka feria. Casto si ju napackam aj sama :)

13:38:51 - otázka od: Alena Ahoj.Bola som na Vašom tréningu a klobuk dole, spotená som bola ako myš, pocit som neskutočný. Prajem Vám všetko dobre ako v súkromnom aj v pracovnom živote. Držím palce. Vsak o to mi ide, o ten pocit.

13:39:28 - otázka od: Igor200 Ako hodnotíte svoju postavu vs. Timea Majorová? Kazda mame svoje lepsie a horsie partie. Timeu si pamatam ako velmi peknu, sarmantnu a sexi babu.

13:39:53 - otázka od: lenka Zorka,je to pre mna velmi zaujimave Ti takto napisat.Chcem sa opytat kde chodis nakupovat.dakujem Potraviny? :) Uz som pisala, vacsinou USA...

13:40:28 - otázka od: Lenka Ahoj Zorka. Je pravda, že už nemáš svoje fitnesko funkčné.. Je už zatvorené?? ďakujem Lenka Nie, to su len bludy. Zoracentrum funguje vo svojich priestoroch na plne pecky.

13:40:52 - otázka od: dasa obry den, prosim Vas, má fitnnes vyzivovy doplnok tribulus nejake neziaduce ucinky? Priznam sa, ze vam neviem podat odbornu odpoved.

13:41:36 - otázka od: yayo heeej nerob si tu reklamu a trochu sa odviaz. cmuk Tak daj odvaz

13:41:48 - otázka od: Danka ahooj :) chodis prawidelne do solarka ? :) aaaa ked tam chcem zacat xodit..tak Zori...po ktorej navsteve a minutach uz bude na mne aj vidno opalenie ? z tvojej skusenosti...Dakujem Do solarka vobec nechodim

13:42:04 - otázka od: majo zorka si strasne sexi. kde ta najblizsie uvidime? Povianocna odspekovacka

13:42:14 - otázka od: Danka Ahoj Zorka, vyzeráš stále super,prajem veľa osobných ale aj podnikateľských úspechov. Pekný deň. Dakujem.

13:43:13 - otázka od: zuzi Ahoj,ake menu maš na Vianoce?Priberieš aj ty po Vianociach ako vačšina z nás? Papaš aj kolače na Vianoce? Vianocne menu je klasicke, od rybicky cez salat, kapustnicu a oplatky, ovocie, zakusky... Jasne, ze sa sprasim ako poriadny prason :) Prave preto v januari ta ospekovacka

13:44:08 - otázka od: Lenka Ahoj Zorka, aky mas celkovy dojem z Celebrity Campu? Nelutujes, ze si tam isla? Celkovy dojem z toho, co sa dostalo na obrazovky tv mam hrozny. Zostrihali z nas riadnych debilov,a le nelutujem a hned zajtra by som isla znova. Filipiny su doteraz najkrajsia krajina, aku som navstivila.

13:45:24 - otázka od: Zorro Neni tebe a tvojim kamaratkam, resp. zanmym trapne nechat sa stale dookola prezentovat mediami ako "celebrita" , pricom aj Vam musi byt jasne ze vacsina normalnych ludi Vas vsetkych musi mat plne zuby .. Dakujem. Ja som clovek, ktory na sebe tvrdo makal a dosiahol vo svojej praci urcite vysledky. Verim, ze vacsina ludi (vid. to mnozstvo otazok), ma aj tak berie. Poslem ti sparatko? na zuby myslim

13:45:44 - otázka od: marian netreba v každom druhom prispevku pripominat vlastne produkty. Dobre veci sa predavaju samé. Suhlasim.

13:46:12 - otázka od: roman Dobry den.chcem sa vas opytat,ci odporucujete robit na zhodenie pupku brusaky.dakujem Uz spominane skracovacky, cely postup a rozpis cviceni na brucho najdes na strankach zoracentra

13:47:35 - otázka od: lenorka dobrý deň,v prvom rade chcem hlavne pozdraviť a prejaviť obdiv k Vášmu vkusu,postave a vytrvalosti. Podarilo sa mi cvičením a úpravou stravy zhodiť 14 kg,chcem sa Vás opýtať ako odborníčky,či ste mávali problém ako ja so zastavením váhy na určité obdobie/3-4týždne/ a ako ste to riešili,keď ešte plánujem dať momentálne dole 5 kg. Beriem aj nejaké spalovače,ale tá hnusoba váha nechce nejak povoliť smerom dole. ďakujem za rady a prajem krásny deň a veľa úspechov lenka Pozor s tymi spalovacmi! Po 2-3 tyzdnoch ich vysadte. Musite byt trpezliva, mozno zmenit druh potravin a aj formu cvicenia, ale drzte sa a pokracujte dalej a hranicu zlomite.

13:48:19 - otázka od: ondrej nafotila by si akty keby to bolo pre nejaku dobru vec? Fuuuha... uz tolko raz ma lamali do Playboya a je mi to proti srsti. I ked pre dobru vec by som sa asi nad tym zamyslela.

13:48:53 - otázka od: viktoria Dobrý deň. Rada by som Vás poprosila o radu ako sa zbaviť kíl na bokoch. Skúšala som už takmer všetko. Ďakujem Skuste behanie.

13:49:51 - otázka od: miracle ahoj,mohla by si mi poradiť nejaké opatrné cviky na spevnenie brucha?opatrné,pretože som pol roka po operácie brušnej hernie a brucho mam ako huspeninu Tak to naozaj opatrne. A najradsej osobne. Alebo skus nejakeho dobreho trenera vo fitku.

13:50:05 - otázka od: linda ahoj,chcem ti len zazelat do zivota vela optimizmu, zdravia a lasky.Nech sa ti nadalej tak darí. Drzim ti palce. A inak super vyzeras. Pekny den. Dakujem, zelam spatne vsetko naj a prekrasne sviatky.

13:50:26 - otázka od: tinta1 Ahoj.Mam problem s platnickou.Ake cviky by si mi poradila??? Sup, sup na zoralates. Ale najlepsie opat osobna konzultacia.

13:50:40 - otázka od: Soňa Pakný deň želám,máte výborný vkus na oblečenie, vždy vyzeráte skvele a všetko na Vás dokonale ladí. Dokážete vyzdvihnúť to dobré a potlačiť to horšie na svojom tele. Super. Držte sa a všetko dobré. Dakujem. Tolko chvaly...

13:50:46 - otázka od: bengoro1110 kolkatky mas prsia???????????????????? Co myslis?

13:51:15 - otázka od: Megie Zorka,si skvelá....poraď. Neviem sa zbaviť spodnej časti bruška...ˇaký domáci cvik by si mi poradila.. Zase sa opakujem - ale klikni zoracentrum.sk, su tam aj specialne cviky na spodne brucho.

13:51:30 - otázka od: smejko ahoj! mas umele prsia ? Nie, nemam

13:51:47 - otázka od: Tomas Snina Ahoj Zorka.Si velmi pekna a ocarujuca zena, velmi dobre vyzeras,prajem ti vela stastia v zivote.pekny den prajem.Drz sa Dakujem.

13:52:04 - otázka od: nina ahoj,rada by som sa opýtala či existuje aj niake dvd s cvikmi pre tehotné a kde ho dostať kúpiť ďakujem a pekný deň Ano, najdes ho u nas v zoracentre

13:52:30 - otázka od: tuto Niekedy mam neodolatelnu chut na sladkosti.Neviem co s tym.Co vy robite ked mate chut na nieco sladke ? Dam si sladke. Ak chces zhresit najmiernejsie, siahni po zmrzline...

13:53:02 - otázka od: Adam Dobry den, mate krasnu vysportovanu postavu. Mam velky obdiv voci Vam. Kolko je potrebne denne cvicit, aby to dosiahol aj "obycajny" clovek? Taky obycajny clovek ako ja cvici 2-3x do tyzdna. Ak chcete schudnut, zvyste intenzitu na 6x.

13:53:12 - otázka od: weruska ahoj kde by som ta mohla stretnut a trosku si zacvicit??,prajem pekny vikend v zoracentre

13:53:24 - otázka od: tomáš Ako sa ti páčilo včera na otvorení Ed Hardy? V pohode

13:54:41 - otázka od: jose Ahoj Zorka,držím Vám palce,aby ste nikdy nestratili chuť športovať,lebo to je tá najlepšia droga,ktorá môže existovať.Nechystáte sa vydať ďaľšie pokračovanie cvičenia na DVD??A aký máte názor na chabú podporu športových talentov u "tínejdžrov" na Slovensku,keď všetko je o sponzoroch?Prajem pekný deň. Sportovat musim, pretoze endrofiny su pre man drogou. Som cvelmi smutna, ze sucasna spolocnost nema spravny recept na to, ako viest mladych ludi k sportu a starat sa o talenty. Kde su tie krasne casy, ked sa o nas starali sportove kluby, treningove strediska mladeze a vrcholove strediska?!

13:55:10 - otázka od: peter Dobry den p. Czoborova, chcem Vam povedat, ze ste mi nesympaticka, ste umelina baziaca po peniazoch, mate pokriveny charakter co sa prejavilo vasou falosnostou v celebrity campe a ste nudna. Nechapem palfyho, co na Vas videl. Toto je to, ze na slovensku skarede dievca urobi kotrmelec a spagat a uz je z neho celebrita pani "fitneska" tie umele kozy by som na vasom mieste neotrcal. Mate tvár ako strhany muz. Myslite, ze Vam nieco pomoze? Mate odvahu odpovedat? Na taketo hluposti?

13:55:28 - otázka od: Xena Dobrý deň Zora, chcem Vám popriať veľa úspechov ako v práci tak aj v súkromnom živote.A hlavne dakujem za super cvičenia,ktore už napodobňuje aj náš 5-ročný syn Dufam, ze z neho vyrastie zdravy clovek.

13:55:44 - otázka od: zuzi Ake darčeky Vas na Vianoce potešia nehovorte o klasických Dovolenka napriklad.

13:55:51 - otázka od: Roman Dobrý den. Darčeky na vianoce sú už nakúpené? Alebo ešte nie? Este nemam.

13:56:02 - otázka od: potapac dopocul som sa ze mas v silikonove prsia co je na tom pravda? Uz som pisala, ze nie.

13:56:22 - otázka od: ashley ty si študovala biológiu? Na FTVŠ UK kombinacia biologia - telesna vychova

13:56:58 - otázka od: andrea Ahoj, stravujem sa zdravo, spim 8 hodin denne, som fyzicky aktivna, napriek tomu som permanentne unavena. Lekarske vysledky su OK. Mas n nejaku radu? A sukromie? Ci partner? Musis byt v pohode psychicky. Inak sa budes citis stale pod psa a bez sil.

13:57:10 - otázka od: patuska dobrý deň ja sa chcem spýtať čo varíte cez vianoce aby som veľa nepribrala. Cez vianoce priberajte :)

13:57:35 - otázka od: Tania Ahoj Zorka.Obdivujem ta ako na sebe makas a ako vyzeras myslim tym postavu.ja by som tiež chcela tak fajn vyzerať,ale bohužial zo zdravotnych dôvodov nemožem na sebe pracovať.Pekny den ti prajem.Ake su tvoje koničky okrem športu? Okrem sportu moj pes, citanie a priroda.

13:58:01 - otázka od: Žigo kedy sa konecne ukazes v nejakom casaaku v adamovom ruchu? Sak mas na to ci ne? Zeby som si dala nieco prirobit, aby som sa ukazovala v Adamovom? :)

13:58:26 - otázka od: mikka Dobrý deň Zora, nechcem jatrit stare traumy, ale co vam prebehlo hlavou v takej tazkej chvili, ked Vas vas byvaly partner fyzicky napadol? Ako ste to zvládli? K tomuto sa nechcem vyjadrovat.

13:58:41 - otázka od: Jana Kotúľová Ahoj Zorka, v auguste som porodila krásne,zdravé dieťatko cisárskym rezom. Ešte stále kojím a chcela by som svoju dcérku kojiť aspon do 6 mesiacov. Chcela by som sa opýtať sú nejaké špeciálne cviky na spevnenie brušného svalstva po cisárskom reza aj napriek tomu, že stále kojím a tiež sa chcem opýtať na váš vzťah k materstvu ako takému a či vy neuvažujete o svojom vlastnom dieťatku. ďakuje To je na osobnu konzultaciu.

13:59:10 - otázka od: sona z ruzinova Zdravime z Ruzinova nasu davnu byvalu susedku :) Chcela by som sa opytat... Velmi ma pocas dlhsieho pobytu v USA zaujala a chytila za srdce tanecna fitmania ZUMBA... Poznate ju aj Vy, pripadne neuzrie svetlo sveta nejake ZUMBA DVD aj u nas na SVK? Kde sa v BA da na ZUMBA hodiny chodit? Je (ale nebude) nieco podobne aj v ZoraFite? Dakujem pekne, prajem vsetko dobre a prijemne prezitie Vianoc :) SD Zdravim aj ja. Zumbu poznam,a le nevenujem sa jej.

13:59:15 - otázka od: simon ahoj rada by som sa opýtala či ti hovorí niečo meno Braňo Ďurčo ďakujem za odpoveď nic

13:59:27 - otázka od: Lif Dobrý deň Zori Nechcem sa Vás nič pýtať ani Vás s ničím zbytočne zaťažovať, chcem Vám len povedať že Vás obdivujem, a veľmi Vám držím palčeky v tom čo robíte, nech sa Vám darí v osobnom i pracovnom živote. Prajem pekný deň a ešte krajší víkend Dakujem, napodobne

13:59:34 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? nemam, chcela by som

14:02:15 - otázka od: Jana Milá Zorka, musím priznať, že v minulosti ste mi veľmi sympatická neboli. Človek ľahko podľahne prvému dojmu, a naviac ak ho ešte pritvoria rôzne médiá. V súčastnosti sa však môj názor zmenil a myslím, že môžete byť vzorom pre ženy všetkých generácií. Veď aj každá celebrita je len obyčajným človekom s chybami i dobrými stránkmi. Mám len jednu otázku - aké bežné, tuctové povolanie si viete predstaviť, že by ste vykonávali, pokiaľ by ste profesionálne necvičili? Ďakujem. Bola by som manazerka. Kedze cas na nase spolocne klebetenie vyprsal, chcem sa vam podakovat za vase otazky a vela prijemnych slov. Dufam, ze vam pomohli moje rady. Ak by ste sa chceli pytat viac, kliknite zoracentrum.sk a poslite mi mail. Zelam vam nadherne vianocne sviatky a pokojne sa prezerte. Ved ide o pohodu. S pozdravom Zorica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu