Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Beynocé má za sebou poriadnu traumu: Pôrod ju vydesil na smrť!

Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (7)
Beyoncé Knowles (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ani tento týždeň Beyoncé nesklamala a na premiéru svojho nového filmu Cadillac Records dorazila v nádherných čiernych šatách s dokonalým účesom. Hoci nám opäť predviedla postavu "ako stvorenú na materstvo a veci s tým súvisiace", prvého potomka sa od nej tak skoro nedočkáme.

Čokoládová kráska sa netají tým, že po deťoch nesmierne túži, no momentálne by sa k pôrodnej sále nepriblížila ani na krok. Po tom, čo ju sestra Solange donútila asistovať pri narodení svojho prvého dieťatka, Beyoncé na tehotenstvo ani len nepomyslí.

Hoci od príchodu speváčkinho synovca na svet prešli už štyri roky, atraktívna speváčka spomínaný zážitok doteraz nestrávila. V rozhovore pre decembrové vydanie magazínu Elle sa priznala, že sestrin pôrod znášala naozaj ťažko: "Predstava, že by som mala priviesť na svet deti, ma jednoducho desí. V žiadnom prípade! Videla som narodenie svojho synovca, a to ma traumatizovalo. Mám iba 27, času je stále dosť."

Beyoncé sa v interview nevyhla ani otázkam spolužitia so spevákom Jay-Zim, s ktorým sa tajne zosobášila pred takmer ôsmimi mesiacmi. Hudobná hviezda označila manželstvo za "silný súboj", pretože obaja majú vlastnú kariéru a milióny dolárov. Jediná cesta k partnerskej harmónii vraj vedie cez vzájomný rešpekt. Prominentná dvojica sa tento rok objavila na čele rebríčka najbohatších párov magazínu Forbes so spoločným majetkom v hodnote 162 miliónov dolárov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu