Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Patrick Swayze sa pripravuje na smrť... Rakovina mu zasiahla ďalší orgán!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (4)
Patrick Swayze

LOS ANGELES - Neodolateľný tanečník sa k rakovine pankreasu, ktorou trpí, verejne priznal len začiatkom tohto roka. Po zdrvujúcej správe, že zákerná choroba postihla ďalšiu časť jeho zoslabnutého tela, sa momentálne pripravuje na najhoršie. Patrick totiž cíti, že tentoraz sa naozaj blíži koniec.

56-ročný herec si nedávno z úst lekárov vypočul šokujúcu informáciu o svojom zhoršujúcom sa zdravotnom stave. Tím špecialistov totiž s ľútosťou potvrdil, že jeho ochorenie dosiahlo nezvrátiteľné štádium a rozšírilo sa na oblasť pečene.

Napriek týmto zničujúcim správam, však Patrick navonok pôsobí veľmi vyrovnane a pokojne. Údajne totiž aj sám dlhšie tuší, že jeho dni sú zrátané a veľa času mu nezostáva. Dôvodom je predovšetkým čoraz väčšia slabosť, o ktorej prehovoril jeden z jeho priateľov pre magazín National Enquirer: "Niekedy bol taký slabý, že sotva vládal chodiť bez toho, aby zamdlel. Často sa cíti zadýchaný a musí si okamžite sadnúť."

V nepochybne ťažkých chvíľach je hercovi najväčšou oporou rodina - manželka Lisa (33) a brat Donny. Patrick, ktorý sa ešte donedávna naplno venoval práci, ich však zvykne poriadne vystrašiť. Počas natáčania televíznej šou The Beast ho prednedávnom opäť zastihla náhla nevoľnosť, kvôli ktorej sa svojimi najbližšími začal lúčiť, akoby nadišla jeho posledná chvíľa. Niet divu, že citlivá Lisa nedokázala potlačiť obrovský smútok a zaliali ju slzy, čím Donnyho vyľakala na smrť.

Správa o pomalom odchode hviezdy kultovej romantiky Hriešny tanec je o to smutnejšia, že ešte v marci lekári vyriekli optimistické prognózy a vliali celej rodine nádej na Patrickovo uzdravenie. Herec totiž podstúpil priekopnícku terapiu v zdravotníckom centre Stamfordskej univerzity v Kalifornii, ktorá v tom čase priniesla pozitívne výsledky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu