Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi Jessica Alba: Mužov zvádza božskými vnadami a alkoholom

Zobraziť galériu (13)

MALIBU – Je až neuveriteľné vidieť túto krásku v takej dokonalej forme po nedávnom pôrode. Svoje proporcie vystavuje hrdo s neskrývaným sebavedomím.

Ženám Hollywoodu možno mnoho vecí neprajne závidieť. Jedna z ich najzázračnejších schopností je až čarovný vzhľad hneď pár mesiacov po narodení dieťatka. Herečka Jessica Alba (27) sa pri tejto príležitosti rozhodla ukázať, že do radov večne bezchybných celebrít rozhodne patrí.

Stala sa z nej nová tvár limitovaného kalendáru Club Campari's 2009, v ktorom sa objavili aj hviezdy ako Salma Hayek alebo Eva Mendes.

Samotné pózovanie si Jessica veľmi pochvaľuje: „Väčšinou si chodím v pohodlných šatách a dieťatkom na ramene. Je skvelé môcť sa nahodiť a cítiť sofistikovane, sexi a obklopená toľkou krásou.“

Čerstvej mamičke teda padla táto práca viac ako vhod. V najbližšej dobe sa vraj plánuje venovať hlavne svojej dcérke Honor Marie, ktorá sa stala novým zmyslom jej života.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu