Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Heidi Klum: Nahota jej robí dobre!

Heidi Klum Zobraziť galériu (12)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Miniatúrne kúsky sexy bielizne či pikantná reklama s divokým gitarovým sólom. To všetko v prípade Heidi Klum zaručene nepatrí medzi náhody. Supermodelka totiž vo vyzliekaní našla nemalé potešenie a pravidelné obnaženie tela je pre ňu viac ako len práca.

Atraktívna blondínka má naozaj všetky predpoklady stať sa najúspešnejšou tvárou výrobcu spodnej bielizne Victoria's Secret. Na prestížnej módnej prehliadke, ktorá sa konala ani nie pred mesiacom, sa po móle prechádzala len v sexy súpravičke s aplikáciou obrovskej mašle na chrbte. Heidi si v podobe dokonale "zabaleného" darčeka vychutnávala lačné pohľady a neutíchajúci aplauz priamo pred zrakmi svojich troch detí a manžela!

Klumovej radosť z predvádzania perfektnej figúry pravdepodobne súvisí s jej výchovou v rodnom Nemecku, kde je nahota podľa jej slov považovaná za absolútne prirodzenú: "Vidieť ma vyzlečenú nie je nič nezvyčajné. Ľudia v Nemecku svoje telá neskrývajú a deti nás vidia nahých alebo v spodnej bielizni celý čas, takže to pre nás nie je žiaden problém."

Heidi sa takisto priznala, že svoju štíhlu postavičku si udržiava nielen kvôli práci, ale predovšetkým kvôli udržaniu šteklivej romantiky v manželstve so spevákom Sealom. Ak ju vraj doma čaká sexy muž, nemôže si dovoliť vyzerať ako ovisnutý mech. Pri pohľade na rafinované minišaty, ktoré v utorok predviedla na otvorení novej predajne Victoria's Secret, môžeme len skonštatovať, že vyzerať stále neodolateľne sa jej darí vynikajúco.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu