Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Iveta Bartošová sa vydá v októbri na turné po Slovensku

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová

BRATISLAVA - Česká speváčka Iveta Bartošová sa budúci mesiac vydá na turné po Slovensku.

V rámci koncertnej šnúry s názvom Iveta Bartošová Tour '08 Jsem zpátky sa v priebehu októbra a novembra predstaví v trinástich slovenských mestách.

Speváčka chce s prichádzajúcim albumom prezentovať svoju novú hudobnú tvár a slovenskému publiku predstaviť svoje zatiaľ neznáme skladby i staré hity. Hosťom turné bude spevák Petr Muk a predskokankou slovenská speváčka Suzie.

Na každom vystúpení odznie 30 speváčkiných hitov. "Každý koncert je prierezom mojej 25-ročnej kariéry, takže tam zaznejú pesničky od najstarších až po najnovšie. Vyberali sme repertoár podľa obľúbenosti, uprednostňovali sme tanečnejšie časti, pretože tam mám tanečnú skupinu v choreografii Ladislava Berana," uviedla Bartošová, ktorá sa 5. septembra vydala na juhočeskom zámku Hluboká za herca a producenta Jiřího Pomeje. Súčasťou programu bude tiež desať samostatných choreografických čísiel a na pódiu vystúpi aj osem tanečníc z Tanečného centra Z.I.P.

Ako sprievodná skupina sa predstaví kapela Karla Maříka, ktorá by mala piesňam dodať bigbítový ráz. Dvaapolhodinové koncerty sa začnú 17. októbra v Bardejove a speváčka vystúpi postupne ešte v Lučenci, Bratislave, Starej Turej, Nových Zámkoch, Myjave, Bánovciach nad Bebravou, Novákoch, Žarnovici, Leviciach, Košiciach, Trenčíne a v Piešťanoch. Agentúru SITA o tom informoval František Tököly z agentúry L4M.production.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu