Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Bartošová a Pomeje: Máme úžasný sex... A chceme dieťa!

Zobraziť galériu (14)

BRATISLAVA – Iveta Bartošová (42) prišla na Slovensko kvôli plánovanému turné s Petrom Mukom (43). Keďže však na tlačovej konferencii posadila za stôl aj svojho manažéra a partnera Jiřího Pomeje (43), dozvedeli sme sa veľa aj o ich súkromí.

Všetci už vedia, že tento pár chystá svadbu. Iveta a Jiří síce spolu chodia len niekoľko mesiacov, poznajú sa však už dvadsaťpäť rokov. Nejaký čas spolu dokonca ani nekomunikovali, teraz sú však tí najzamilovanejší. „Berieme sa po polroku intenzívnej známosti,“ povedala Iveta so šťastným úsmevom.

Čo znamená intenzívna známosť, to už vysvetlil Jiří. „Sme spolu v podstate dvadsaťštyri hodín denne. Preverili sme si prácu, preverili sme si lásku, a rovno poviem, že aj úžasný sex,“ otvorene povedal Pomeje, kvôli čomu sa Iveta trochu červenala.

No sama priznala, že s Jiřím plánuje aj potomka. „Keby som nedostala ponuku na muzikál Mona Lisa, už by som mala tehotenské bruško,“ prezradila svoju túžbu.

Ak sa na tento párik usmeje šťastie, do roka by mohli byť veľkou šťastnou rodinou, nielen s plánovaným bábätkom, ale aj s Ivetiným synom Arturom, o ktorého bojuje s jeho otcom Ladislavom Štaidlom.

Bartošová a Pomeje majú skvelý sex


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu