Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bartošová dostala naspäť syna: Má to však háčik!

Iveta Bartošová a jej syn Artur Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová a jej syn Artur

PRAHA – Iveta Pomeje-Bartošová (42) má už Artura (11) doma. Súd však okrem zverenia syna matke rozhodol aj o tom, že Iveta bude pod prísnou kontrolou!

Od februára sa o Artura stará jeho otec Ladislav Štaidl (63). Iveta však o syna bojovala a osud jej nahral do kariet. Krátko pred jej svadbou s Jiřím Pomejem sa Štaidl podrobil vážnej operácii, po ktorej musí absolvovať zdĺhavú rehabilitáciu. Preto bol Artur už od konca augusta s matkou. A teraz jej bol priznaný do opatery aj súdom. Iveta však ešte nemá vyhrané!

„Súdne konanie bude pokračovať. Rodina bude pod drobnohľadom. Bude sa skúmať aj Arturov prospech v škole a vypracujú sa ďalšie posudky,“ prezradil českým médiám Štaidlov právnik Josef Lžičař.

Iveta teda bude musieť dokázať, že vie zaistiť svojmu synovi potrebné zázemie, že sa nadobro vyliečila zo závislostí a jej spoločnosť bude Arturovi prospešná. Artur bol vo februári zverený otcovi práve preto, že Iveta vraj pila aj po svojom návrate z liečebne, kde u nej diagnostikovali duševnú poruchu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu