Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bartošovej svadba: 6 miliónové šperky si nezacvaká sama!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová

PRAHA/BRATISLAVA – Česká speváčka Iveta Bartošová (42) a herec Jiří Pomeje (43) si vyskúšali exkluzívne snubné prstene, ktoré im na zákazku vyrába klenotnícka spoločnosť. Okrem diamantového prsteňa Ivetu skrášli aj kolekcia svadobných šperkov v celkovej hodnote viac ako šesť miliónov slovenských korún. Ona však neminie ani korunu! Topky.sk vedia, kto to zaplatí.

Česká speváčka Iveta Bartošová, ktorá má svoje vytúžené Áno povedať už v tento piatok, 5. septembra, hercovi Jířimu Pomeje, si nedávno v Prahe skúšala luxusné svadobné šperky.

Tie si speváčka údajne vyberala podľa seba. Tvrdila, že má presné predstavy a vraj nepochybuje o svojom vkuse. Najdôležitejšie podľa nej je, aby sa pri ich nosení cítila dobre. Topky.sk zistili, že súčasťou diamantovej svadobnej kolekcie je náramok v hodnote 761 000 Sk, korunka z 1200 diamantov v hodnote 1 105 000 Sk, náušnice za takmer 500 000 Sk a exkluzívny náhrdelník v celkovej hodnote 3 680 000 Sk.

Luxusné šperky pre nevestu zakúpil nemenovaný zahraničný podnikateľ, ktorý jej hradí aj celú svadbu. Snubné prstene si snúbenci zakúpili sami. Všetky šperky si boli osobne odskúšať 29. augusta v sídle klenotníckej spoločnosti, pričom jej osobne radil klenotník a majiteľ spoločnosti Alojz Ryšavý.

Keďže diamanty Ivete ostávajú,  budú vždy bezpečne uložené v trezore firmy. Speváčka dokonca tvrdí, že sa nimi ozdobí iba v prípade, ak bude mať poriadnu ochranku – vraj by sa nikam sama neodvážila vyjsť s takým „majetkom“. V deň D jej šperky privezú v opancierovanom aute so štyrmi osobnými strážcami. Svadbu si tak môže naplno vychutnať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu