Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tatérka Beláková pije kávu od 10 rokov: NÁSLEDKY sa prejavili až teraz!

Ivana Beláková Zobraziť galériu (10)
Ivana Beláková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ide jej všetko, čoho sa chytí! Ivana Beláková je uznávaná tatérka, ktorej prešlo pod rukami množstvo svetových celebrít. Maľovaním obrázkov na telá hviezd však jej aktivity nekončia.

Svetoznáma tatérka Ivana Beláková je opäť na Slovensku! Nielenže sa sem vždy rada vracia, ale prišla oznámiť aj novinky, ktoré ju čakajú tento rok: Mám tu rodinu, rada ich navštívim, uvidím mojich priateľov, vždy spájam príjemné s užitočným,“ usmieva sa Ivana a ponúka nám svoju kávu. „Ja kávu pijem od svojich desiatich rokov“, prekvapuje priznaním a zároveň prezrádza zaujímavé číslo, koľko šálok tohto moku denne vypije.

Na Slovensko zavítala znovu aj jej priateľka Veronika, s ktorou Ivana tvorí pár už 6 rokov: „Odkedy mám Veroniku, tak je to moja priorita, aby som ju všade so sebou brala. Lebo chcem zdieľať ten život s ňou. Keď som bola na vrchole kariéry, lietala som okolo sveta a vždy som bola sama,“ vrátila sa do minulosti a teší sa z toho, že pocit osamelosti už nemusí prežívať. Plánujú ale svoj vzťah posunúť aj ďalej? Ivana otvorene prehovorila o ich spoločných plánoch a netajila sa ani tým, že presne vie, kde to bude, keď to bude...

Tatérka Beláková pije kávu od 10 rokov: NÁSLEDKY sa prejavili až teraz! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: SvadbaIvana BelákováTatérka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu