Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Starý úsmev je už minulosťou, pozrite na nové zuby tatérky Ivany: Má ich z Beverly Hills!

Tatérka Ivana Beláková s priateľkou Veronicou
Tatérka Ivana Beláková s priateľkou Veronicou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ivana Beláková je úspešná slovenská tatérka žijúca v Amerike. Pod jej šikovné ruky sa dostalo mnoho našich i svetových celebrít ako Chris Brown, Rita Ora či raper Lil Wayne. Dnes sa však venuje aj ďalším aktivitám.

Ivana Beláková už nie je len svetoznáma tatérka, ale aj motivátorka. Venuje sa rôznym ďalším aktivitám, má svoju vlastnú kávu a pripravuje ďalšie produkty, chystá svetové turné digitálneho umenia a teší sa na eventy, kde bude propagovať svoju manifestáciu, zameranú na témy ako sú zákon príťažlivosti, sila myšlienok a schopnosť pritiahnuť si do života pozitívne veci.

Starý úsmev je už minulosťou, pozrite na nové zuby tatérky Ivany: Má ich z Beverly Hills! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

„Keď mi prídu negatívne myšlienky alebo sa necítim dobre, tak mám už teraz kľúč, že viem, čo spraviť pre to, aby som sa cítila lepšie. Takže ja si myslím, že to je disciplína. Každý deň sa musím starať sama o seba“, hovorí Ivana, ktorú najviac zaujíma vlastný zdravotný a mentálny stav. A začala zrejme zubami, lebo ich má celkom nové: „Dávala som si ich robiť v Beverly Hills, robil mi to veľmi uznávaný zubár, ktorý robí pre všetky celebrity“. Patrí to k jej imidžu a je len otázka času, či bude mať neskôr diamantové alebo platinové zuby. „Brutálne to vyzerá“, veľa naznačuje Ivanine nadšenie práve pre tie platinové...

Galéria: pozrite na nové zuby tatérky Ivany: Má ich z Beverly Hills!

Viac o téme: ZubyIvana Beláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu