Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Štefan Skrúcaný: Tri noci s milenkou!

13. 7., piatok, Tatranská Lomnica, 11.48 hod.: Štefan Skrúcaný si užíval víkend s milenkou Dominikou Lukáčovou. Zobraziť galériu (4)
13. 7., piatok, Tatranská Lomnica, 11.48 hod.: Štefan Skrúcaný si užíval víkend s milenkou Dominikou Lukáčovou. (Zdroj: Nový Čas)

TATRANSKÁ LOMNICA - Veľké tajomstvo ženatého herca Štefana Skrúcaného (47) je odhalené! Nový Čas získal dôkaz o tom, že manžel herečky Zuzany Tlučkovej (45) a otec dvoch synov má milenku.

A strávil s ňou celý víkend. Ich milostný vzťah skrýval niekoľko rokov. A darilo sa mu to. Zlom však nastal ostatný štvrtok. Známy zabávač v tento deň odišiel z Bratislavy a až do nedele bol v Tatrách a v náručí Dominiky Lukáčovej (22)! Milenci zrejme spolu oslavovali nielen Dominikine narodeniny, ale aj 3. výročie ich zoznámenia.

Je štvrtok 12. júla, niečo po 18.30 hod. Štefan Skrúcaný prichádza na svojom mercedese do popradského nákupného centra. Je sám. Odparkuje auto a zamieri dnu. Tam ho už čaká jeho niekoľkoročná bokovka Dominika Lukáčová. Nezdržia sa dlho. Po pár minútach sa mladá regionálna redaktorka Markízy sama blíži k Števovmu vozidlu. On sa vracia o niečo neskôr. Nákupné tašky prezrádzajú, že milenci pred sebou majú spoločný víkend. Po tom, čo Skrúcaný naštartuje svojho strieborného tátoša, so svojou priateľkou si to namieri rovno do Tatranskej Lomnice. Zastavia na odľahlom sídlisku, vystúpia z auta a na niečom sa dohadujú. Vyzerá to tak, akoby im niekto požičal byt a oni zisťovali, či sú na správnom mieste.

Adresa je správna, kľúč zapadá do zámky a zaľúbenci sa strácajú vo vchode. Približne o 21.15 hod. prichádza otec dvoch detí k autu. Niečo hľadá v kufri a následne si sadne na miesto vodiča. Behom sekundy odíde a Dominiku necháva v byte samu. Zdrží sa asi hodinu a vracia sa k svojej milenke. Zakázaná láska pokračuje.

Je piatok, 13. júla, 11.50 hod. Po 17 hodinách sa Skrúcaný a Lukáčová mihnú vo vchodových dverách. Rýchle pohyby, nacvičené gestá - aby sa neprezradili. Obaja majú na očiach nasadené tmavé okuliare a Štefan má navyše šiltovku narazenú prakticky až na nose. Zabávač svoju milenku odváža do Spišskej Novej Vsi, kde Dominika býva. Okrem toho ju tam večer čaká akcia Miss Spiša, ktorú pred tromi rokmi sama vyhrala a teraz sedí v porote. Štefan tiež spojí príjemné s užitočným a v piatok sa zúčastní na golfovej akcii vo Veľkej Lomnici. Asi okolo druhej nadránom vychádza na terasu hotela Internacionál s mobilným telefónom v ruke. Nervózne podupkáva. Očividne čaká hovor. Keď telefón konečne zazvoní, prehodí zopár slov, nasadne do auta a zamieri opäť do Spišskej Novej Vsi. Tam si vyzdvihne mladú Dominiku, s ktorou okamžite odchádzajú do ich nového hniezdočka lásky v Tatranskej Lomnici.

Za zatvorenými dverami strávia celú noc a takmer celý deň. Až navečer z bytu zasa vychádzajú, nasadnú do mercedesu s jasným plánom – pozrieť si tatranskú prírodu. V noci sa dvojica vracia do bytu. A takto sa Skrúcaný venuje Lukáčovej až do nedele. Potom musí mladú frajerku opustiť. Každého z nich totiž volajú povinnosti...


Toto povedali o tajnom vzťahu:



10. 2. 2007, NČ: „S pánom Skrúcaným sa poznáme, pretože bol v porote na Miss Spiša 2005. Potom sme sa párkrát stretli na spoločenských akciách, kde som bola so svojou agentúrou a on pracovne.“
(D. Lukáčová o pracovnej ceste do africkej Kene)

21. 3. 2007, NČ: „Odcestoval pracovne do Kene, ale s kým, to naozaj neviem, a ani ma to nezaujíma.“
(Z. Tlučková o manželovej ceste do Kene)

8. 2. 2007, NČ: „Prepáčte, nie som verejný činiteľ, nežijem z peňazí daňových poplatníkov, takže na otázky týkajúce sa môjho súkromia nebudem odpovedať.“
(Š. Skrúcaný komentuje dohady o jeho údajnej manželskej kríze)

8. 2. 2007, NČ: „Manželstvo po dvadsiatich rokoch je skôr o úcte, tolerancii a pochopení ako o láske a vášni.“
(Z. Tlučková o svojom manželskom vzťahu)

15. 7. 2007 NČ: „Nechcem sa k tomu vyjadrovať a v žiadnom prípade to nechcem komentovať.“
(D. Lukáčová o troch dňoch v Tatranskej Lomnici)

15. 7. 2007, NČ: „V Tatranskej Lomnici som moderoval akciu Dni Jára Cimrmana a stretol som sa aj s Dominikou. Bol som tam aj s kolegom Gurkom a bol som pozrieť mojich priateľov. Špeciálne v Lomnici mám kamaráta, ktorý tam býva, takže sme ho boli pozrieť. Ja som bol v Lomnici celý víkend pracovne. Býval som v Grandhoteli Praha a bol som aj u môjho priateľa, ktorý tam býva. Išiel som ho navštíviť.“
( Š. Skrúcaný o najnovších fotografiách z Tatier)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu