Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dominika Lukáčová: Opustila Jojku kvôli Skrúcanému?

Dominika Lukáčová
Dominika Lukáčová

BRATISLAVA - Mladá novinárka zo Spišskej Novej Vsi Dominika Lukáčová, ktorú preslávilo kamarátstvo s hercom Štefanom Skrúcaným (47), sa rozhodla vziať osud do vlastných rúk.

Chce preraziť aj bez pomoci svojho prominentného priateľa. Vo štvrtok vyrazila do Bratislavy, kde absolvovala stretnutie v televízii Markíza.

Dominika doposiaľ pracovala ako externistka TV JOJ, a včera mala dokonca v tejto televízii dohodnuté stretnutie. Krátko pred termínom ho však odvolala a prekvapivo zamierila do konkurenčnej Markízy. „Do Jojky som nešla, pretože sa mi zmenil plán a toto nebolo ani mojou prioritou. Momentálne pre túto televíziu nepracujem,“ zahmlievala bývalá Miss Spiša. V Jojke však o jej zajačích úmysloch netušia. „Radi by sme so slečnou Lukáčovou naďalej spolupracovali,“ vyjadril sa Ľudovít Tóth z Jojky.

Majú však o mladú novinárku záujem aj v Záhorskej Bystrici? „Momentálne rozširujeme rady regionálnych spolupracovníkov,“ diplomaticky sa vyhol odpovedi na otázku, či budú s Lukáčovou spolupracovať, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza Tibor Búza. Možno sa pre tento krok rozhodla aj preto, že jej veľký kamarát Štefan s Markízou spolupracuje na talkshow Sedem s r. o.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu