Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dominika Lukáčová: Pravda o vzťahu so Skrúcaným

Mladá redaktorka prezradila, čo ju spája so známym hercom.
Mladá redaktorka prezradila, čo ju spája so známym hercom.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Miss Spiša 2005, novinárka televízie v Spišskej Novej Vsi a modelka Dominika Lukáčová (21), ktorú preslávilo až priateľstvo s hercom Štefanom Skrúcaným (47), konečne prehovorila!

Len dva dni po návrate z dvojtýždňového pobytu v exotickej Afrike exkluzívne pre Nový Čas porozprávala o dovolenke v spoločnosti slovenských podnikateľov, medzi ktorými bol aj stále populárny herec...

Je pravda, že s pánom Skrúcaným máte viac, než len pracovný vzťah?


- Poznám sa s ním od súťaže Miss Spiša a stretli sme sa na rôznych pracovných akciách. A koniec koncov, aj teraz to tak bolo. Ja som zabezpečovala prehliadku a on ju moderoval.

Vo štvrtok ste sa stretli s kolegami z TV Reduta v spišskonovoveskom Snack bare, kde ste sa im mali pochváliť aj so zážitkom, ako vám v jedno ráno vliezlo do izby sedem opíc. A pán Skrúcaný bol v tom čase pri vás...


- To popieram. Každý tam mal vlastnú izbu.

Napriek tomu, že to redaktor Nového Času počul na vlastné uši?


- Tie veci s opičkami a všetko okolo toho som hovorila sama o sebe a nie v súvislosti s pánom Skrúcaným.

Čo bolo vašou úlohou počas cesty do Afriky?


- Robila som tam dve módne prehliadky. Zabezpečila som kostýmy, dievčatá som učila choreografiu a uvádzala som prehliadku. Vôbec som nedovolenkovala za peniaze podnikateľov. Bola som tam ako modelka a spolutvorca prehliadky. Predvádzali sme plavky a kožené bundy.

Kožené bundy v Afrike?


- Áno, chceli tam prezentovať niečo zaujímavé pre domácich, ktorí kožené bundy bežne nepoužívajú ani nepotrebujú. V publiku bol aj seychelský prezident, jeho osem ministrov a hostia ambasádora Slovenskej republiky. Ohlasy boli úplne fantastické. Vystupoval tam aj pán Skrúcaný, ale základom bola prehliadka.

Aký bol váš program, keď vám skončili pracovné povinnosti?


- Na Seychelách sa o nás staral generálny konzul a v spolupráci s naším ambasádorom nám robil vynikajúci program, celú delegáciu prijal aj seychelský prezident. Plavili sme sa aj popri Seychelských ostrovoch, videli sme koralové útesy. Pracovné boli vlastne len dva dni, po zvyšok sme spoznávali krajinu.

Takže času na nákup suvenírov ste mali dostatok...


- Kúpila som si tam tuniku za dvadsaťpäť dolárov. Nebola drahá, lebo s domorodcami sa dá zjednávať. Ale nebudem ju nosiť von, azda len doma pre vlastné potešenie.

Pracujete v televízii ako moderátorka a zároveň modelka. Čo vás láka viac?


- Určite práca redaktorky. Prehliadky sú dobrá možnosť, ako si privyrobiť. Svoju budúcnosť vidím jednoznačne v žurnalistike.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu