Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tlučková o výlete Skrúcaného: Nezaujíma ma, s kým je

Tlučková sa s manželom už na verejnosti takmer neobjavuje. Zobraziť galériu (13)
Tlučková sa s manželom už na verejnosti takmer neobjavuje.

BRATISLAVA - Tvrdí, že v jej manželstve je všetko v poriadku, no pritom netuší, s kým jej manžel trávi čas.

A vraj ju to ani nezaujíma. A to sa pritom herečka Zuzana Tlučková (44) stala od soboty slamenou vdovou - pretože jej manžel Štefan Skrúcaný (47) a jeho priateľka Dominika Lukáčová (21) odleteli na dva týždne do Afriky.

Herec Štefan Skrúcaný v sobotu odletel so skupinou podnikateľov do Kene na Dni slovenskej kultúry a popritom navštívia aj Zanzibar a Seychely. V tíme biznismenov letela aj bývalá Miss Spiša Dominika Lukáčová, ktorá je síce redaktorkou regionálnej televízie v Spišskej Novej Vsi, ale tentoraz ju angažovali ako modelku v rámci módnej prehliadky slovenských tvorcov. O tom, že práve mladá slečna má byť dôvodom manželskej krízy hereckého páru, sa šepká už niekoľko mesiacov. Obaja herci to zatiaľ popierajú, ba dokonca vyvracajú akékoľvek pochybnosti o pevnosti ich manželského zväzku.

Zuzane Tlučkovej zrejme už dochádza trpezlivosť a na otázku týždenníka Šarm, kam a s kým jej manžel odcestoval, odvetila: „Odcestoval pracovne do Kene, ale s kým, to naozaj neviem a ani ma to nezaujíma.“ Zrejme iný názor bude mať o dva týždne, keď sa jej manžel z exotického výletu vráti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu