Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Skrúcaného priateľka: Škandálny vzťah pomohol jej kariére

Zobraziť galériu (7)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Modelka a novinárka Dominika Lukáčová, ktorú „preslávilo“ kamarátstvo s hercom Štefanom Skrúcaným (47), je tvárou televízie JOJ.

Mladá Dominika je stále externou redaktorkou lokálnej televízie v Spišskej Novej Vsi, ale z regionálnych novinárskych vôd sa jej už podarilo vyplávať do jojkárskych Novín. Vo zviditeľňovaní jej pomáha aj tajomné kamarátstvo so ženatým hercom Štefanom Skrúcaným.

Dominika sa v rozhovore pre Nový Čas vyznala: „Chcem sa naplno venovať žurnalistike, jednoznačne k nej mám bližšie ako k modelingu.“ Jej kariéra naberá na obrátkach a z pomerne neznámej regionálnej novinárky je už mesiac tvár televízie JOJ. „Slečna Lukáčová je jednou z našich spolupracovníčok. Je regionálna spravodajkyňa na externej báze. Je veľmi šikovná a sme s ňou spokojní, plánujeme s ňou spolupracovať aj naďalej,“ chváli novú posilu spravodajského tímu hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Bývalá Miss Spiša Dominika Lukáčová sa na jojkárskej obrazovke zatiaľ naposledy objavila 14. marca, kde robila reportáž o premiestňovaní Rómov z Letanoviec. Jemná plavovláska sa náročnej témy chopila s profesionalitou, čo ocenilo aj vedenie Jojky.

Či jej kamarátstvo so ženatým hercom, okolo ktorého sa šíri mnoho klebiet, pomôže, alebo uškodí, ukáže len čas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu