Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Novotného matka Ďurianovej: Toto si nemala dovoliť!

Janova mama Irina Przebindová sa po zhliadnutí Marianninho „posolstva“ o jej synovi na moderátorku nahnevala. Zobraziť galériu (3)
Janova mama Irina Przebindová sa po zhliadnutí Marianninho „posolstva“ o jej synovi na moderátorku nahnevala. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Listom, ktorý nedávno poslala Marianna Ďurianová (30) tlači, spôsobila obrovský rozruch. A nielen v médiách.

Spôsob, akým sa moderátorka Markízy pokúsila o akési psychologické zdôvodnenie milencovej nevery, rozzúril najmä matku Jana Novotného (29).

Irina Przebindová sa rozhovor na túto tému rozhodla poskytnúť týždenníku Život, kde okrem iného hovorí: „Neviem, ako si mohla Marianna dovoliť povedať, že Honzík dostal málo rodičovskej lásky.“

Vzťah Marianny Ďurianovej a Janovej mamy je veľmi dobrý. Irine Przebindovej bola priateľka jej syna od začiatku sympatická a oceňuje to, že Marianna je vzdelaná a milá. Keď sa však dozvedela, že moderátorka Televíznych novín prešľap svojho milenca zdôvodňuje tým, že Jan pochádza z neusporiadanej rodiny, pani Przebindovú tento fakt doslova šokoval.

„Naozaj neviem, ako si Marianna mohla toto dovoliť,“ povedala pre týždenník Život s hnevom v hlase pani Przebindová.

Ako každá mama, tak aj ona svojho syna nadovšetko miluje a chráni. Slová, ktoré Marianna Ďurianová napísala na list papiera, ju veľmi nepotešili. Tvrdí, že aj napriek tomu, že Jan ako osemročný chlapec emigroval spolu s otcom do Nemecka, medzi ňou a jej synom je stále silné puto a nie je nadšená, keď sa tieto rodinné vzťahy prepierajú v médiách.

Honzík má však veľmi blízko aj k svojmu otcovi. „Jan dostal veľa lásky od celej rodiny. My sme také impérium lásky a držíme pohromade,“ povedala Przebindová.

Čo všetko ešte Janova mama o vzťahu k Marianne a jej synovi povedala, sa dočítate v najnovšom vydaní týždenníka Život.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu