Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Novotný sľubuje vernosť, a pritom... Ďalšia blondínka!

Bratislava 14. júna, štvrtok 13.41 hod.: Jan Novotný sa s neznámou blondínkou dobre zabáva nad jeho vyznaním Marianne, ktoré včera uverejnil Nový Čas. Zobraziť galériu (3)
Bratislava 14. júna, štvrtok 13.41 hod.: Jan Novotný sa s neznámou blondínkou dobre zabáva nad jeho vyznaním Marianne, ktoré včera uverejnil Nový Čas.

BRATISLAVA - Jan Novotný (29) si nedá pokoj! Na jednej strane prosí Mariannu Ďurianovú (30), aby sa k nemu vrátila, na strane druhej koketuje s každou sukňou.

Zatiaľ čo moderátorka Markízy včera pracovala, Honzík si odskočil do známej automobilovej predajne. Práve tam ho Nový Čas prichytil pri tom, ako flirtuje s neznámou blondínou. To však nebolo všetko. Obaja sa evidentne výborne zabávali na rozhovore, v ktorom sa Novotný snažil verejne kajať za svoj horúci flirt v slovinskom Portoroži.

Jan Novotný stále dúfa, že i napriek jeho afére s mladou herečkou Luciou Molnárovou (20) v slovinskom Portoroži sa k nemu Marianna vráti. No zatiaľ čo ona rieši obrovskú dilemu, či mu odpustí, alebo nie, chodí do práce a domov a odmieta s novinármi komunikovať, Honzík sa tým navonok až tak veľmi nezaoberá. A včera popoludní to aj dokázal. Objavil sa v známej automobilke, kde „kávičkoval“ s neznámou príťažlivou slečnou. A gestami večného donchuana nešetril ani pri nej. Oplýval šťastím a úsmevmi, a smútok, ktorý údajne prežíva kvôli rozchodu s Mariannou, ani len nenaznačil. Namiesto toho si toto stretnutie a hlavne svoju medializáciu ohromne užíval.

Plavovláske, ktorá vedľa neho sedela na barovej stoličke, zrejme rozprával detaily z rozhovoru, ktorý deň predtým poskytol Novému Času. V ňom sa snažil verejne kajať. Vysmiatu slečnu to očividne dobre pobavilo. Janovo správanie vonkoncom nenaznačovalo, že by vo svojom vnútri prežíval smútok za strateným vzťahom s Mariannou. Ako sa už Marianna rozhodne, je iba na nej. Pravdou však je, že všetko to, čo Novotný mal v Marianne, zatiaľ späť nezískal. A stačil len jeden víkend s Molnárovou. Keď sa však bude Jan správať ku každej žene tak, ako tomu bolo včera, Mariannu si tak skoro nezíska.

Čo na to odborníčka?

Podľa sexuologičky Danice Caisovej môže striedanie partneriek pre Novotného znamenať istý adrenalín. „Od začiatku sa prezentuje na verejnosti ako muž, ktorému priazeň žien a ich dobýjanie lichotí. Striedanie partneriek môže byť pre neho imidžovka, alebo to súvisí s jeho sexualitou,“ hovorí Caisová. Ak to súvisí so sexualitou, je pre neho prirodzené, že potrebuje stále nový podnet. „Partnerka je vzrušujúca iba do istého času, potom si hľadá niečo nové. Podľa toho, ako sa správa, nedokáže byť zrejme verný,“ uzatvára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu