Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Záhada Novotného sms: Kto mu ju pomohol napísať?

Honzík myslel na všetko. Pred tým, ako poslal svojej láske esemesku, dal si opraviť pravopis. Zobraziť galériu (9)
Honzík myslel na všetko. Pred tým, ako poslal svojej láske esemesku, dal si opraviť pravopis.

BRATISLAVA - Esemeska, ktorou sa Jan Novotný (29) minulý týždeň kajal Marianne Ďurianovej (30) za slovinskú aféru s Luciou Molnárovou (19), musela prejsť značnou korektúrou!

Správa, cez ktorú sa boháč verejne ospravedlnil moderátorke Markízy, totiž obletela celý národ bez jedinej gramatickej chyby a bola podaná čistou slovenčinou. To aj napriek tomu, že Novotný ani zďaleka nie je Slovák, ale Čech, ktorý žije od ôsmich rokov v Mníchove. A slovenčina mu dáva poriadne zabrať.

Podľa skúseností Nového Času má Novotný s písaním esemesiek v slovenčine veľké problémy. No zo správy, v ktorej sa boháč ospravedlňuje cez médiá svojej láske Marianne za to, že ju v slovinskom Portoroži podviedol s mladou herečkou, bolo hneď jasné, že tento bezchybný text nepísal on. Keďže aj s hovorenou slovenčinou má Jan dodnes problémy, písané slovo je pre neho ešte oveľa ťažšie. „Tú esemesku som písal sám. Kto mi skontroloval alebo opravil moju česko- -slovenskú hatlaninu, je jedno,“ usmieva sa Honzík.

Všetko najskôr nasvedčovalo, že ospravedlnenie pre Mariannu upravovala práve Novotného spriaznená duša Gabika Drobová (33). Tá však tento fakt popiera. „Nie, ja s tým nemám nič spoločné,“ obhajovala sa dramaturgička Markízy. No a keďže mu nepomáhala Gabika, ktorá sa po boku Jana objavuje od jeho zrodu v médiách, musel tu na to byť niekto ďalší. Možné je aj to, že Jan poprosil o radu niektorého zo svojich blízkych kamarátov. To znamená, že zásluhu na tom, že Marianna sa vrátila k Janovi, má zrejme aj niekto tretí. Veď on by ju určite svojím svojským pravopisom neohúril. Kto však bol týmto spasiteľom, zostáva otázne. Vyzerá to však tak, že práve tá tretia anonymná osoba vydláždila spiatočnú cestičku Novotného k Ďurianovej. A za to jej môže byť Jan prinajmenšom vďačný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu