Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Marianna a Jan: Tajné stretnutie v hoteli!

Jan rezervoval celú francúzsku reštauráciu, aby bol s Mariannou sám Zobraziť galériu (5)
Jan rezervoval celú francúzsku reštauráciu, aby bol s Mariannou sám

BRATISLAVA - Láska hory prenáša. A to aj v prípade Jana Novotného (29). Ten vo štvrtok večer pripravil pre Mariannu Ďurianovú (30) romantický večer.

O 21. hodine večer po ňu poslal auto so šoférom priamo pred jej byt, ktoré ju zaviezlo do Hotela Devín. Tam už na ňu čakal Jan. Rezervoval pre nich celú francúzsku reštauráciu. A to len preto, aby si nedávnu aférku s Luciou Molnárovou (20) u Ďurianovej konečne vyžehlil. Jan sa celý večer snažil získať si Mariannu späť, ona mu však ešte stále nedala jasnú odpoveď.

Je štvrtok, krátko pred deviatou hodinou večer. Pre Mariannu Ďurianovú prichádza domov auto a odváža ju do Hotela Devín. O deväť minút nato už vchádza moderátorka Markízy cez hlavný vchod dnu. Tam ju už čaká Jan Novotný, ktorý si romantickým večerom chce u svojej milej šplhnúť. A to z jedného jediného dôvodu - chce si u Marianny vyžehliť minulotýždňovú aférku s mladou herečkou.

Novotný je však na džentlmenské gestá doslova špecialista. To, že Jan pre Mariannu rezervoval celú francúzsku reštauráciu v Hoteli Devín, kde mali dokonca prideleného osobného čašníka, pôvabná plavovláska nečakala. „Som veľmi rada, že Jan sa snaží a pripravil mi takýto romantický večer. Je to od neho pekné,“ povedala pre Nový Čas Ďurianová a dodala, že počas štvrtkového večera nepadla jasná odpoveď, či sa k Novotnému vráti, alebo nie.

Honzík však dúfa, že všetko dobre dopadne a Marianna mu nakoniec dovolí vrátiť sa do jej života. „Urobím pre Mariannu čokoľvek. Aj preto som rezervoval celú reštauráciu. Nechcel som, aby nás niekto rušil. Išlo mi o to, aby sa Marianna dobre cítila,“ vysvetlil Novotný svoj zámer.

Dvojica sa v Hoteli Devín zdržala celé tri hodiny. Veď títo dvaja si zrejme museli povedať toho veľa. Či Jan nakoniec Mariannu presvedčí, aby sa k nemu vrátila a odpustila mu nedávny prešľap, je zatiaľ otázne. Podľa štvrtkového večera sa zdá, že je to na dobrej ceste.
Marianna a Jan: Tajné
Zobraziť galériu (5)

Honzík si kúpil mercedes


Mníchovský boháč Jan Novotný si vie urobiť radosť! Včera si kúpil „delo“, nad ktorým zaplesá srdce každého milovníka áut - dvojdverové kupé Mercedes CL 500, ktoré stojí okolo 5 miliónov korún. „Áno, kúpil som si auto,“ potvrdil Novotný. Včera s ním opäť bola blondínka, s ktorou ho Nový Čas prichytil pred dvoma dňami. Podľa našich informácií však ide o predavačku áut, takže ich nedávne stretnutie bolo vyložene pracovné.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu