Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Novotný: Marianna, odpusť mi!

Utorok 12. 6. 20.39 hod.: Mariannin byt Neverník Novotný prichádza za moderátorkou k nej domov. Zobraziť galériu (3)
Utorok 12. 6. 20.39 hod.: Mariannin byt Neverník Novotný prichádza za moderátorkou k nej domov.

BRATISLAVA - Mal ženu, po ktorej túžia stovky mužov. A predsa si to nevážil. Jan Novotný (29) na piatkovej párty v slovinskom Portoroži svoju lásku Mariannu Boučkovú (30) podviedol s mladou herečkou Luciou Molnárovou (20).

Marianna sa s ním okamžite nekompromisne rozišla. Keď Novotný zabuchol dvere na Marianninom byte, všetko mu došlo. Uvedomil si, že ju nadobro stráca... Prosil o odpustenie, niekoľkokrát. No márne, Marianna nereagovala. Včera sa napokon rozhodol, že sa jej ospravedlní verejne a poslal jej prostredníctvom Nového Času vyznanie cez esemesku.

Jan Novotný svoj víkendový flirt pri Jadranskom mori s Luciou Molnárovou (20) už oľutoval. A nie raz. Uvedomil si, že milostné hry s mladou herečkou mu vôbec nestáli za to, čo teraz prežíva, a dnes ľutuje, že ju vôbec stretol. Po tom, ako mu dala podvedená Marianna nekompromisne zbohom, on sa jej srdce snaží získať za každú cenu späť. Hoci jej už niekoľkokrát povedal prepáč, Marianna má svoju hrdosť a Jana k sebe nepúšťa...

On sa však nevzdáva a pred celým národom priznáva svoju chybu. Prostredníctvom esemesky. Cez Nový Čas poslal plavolasej milenke slová pokánia. Aby všetci vedeli, že Mariannu neskutočne miluje, že mu na nej veľmi záleží a v žiadnom prípade ju nechce stratiť. „Bude to ťažký boj, ale ja chcem bojovať. S Mariannou to nebol flirt, ale vážny vzťah a ja to chcem vrátiť,“ vyznal sa Jan.

Keď Nový Čas Marianne prečítal vyznanie, zalapala po dychu a povedala: „Človek zistí, o čo prišiel, až keď to stratí.“ Či Honzíkovi po tomto veľkom geste Marianna jeho zahnutie s herečkou odpustí, je otázne. Milionár dostal zatiaľ poslednú šancu včera podvečer, keď moderátorka súhlasila s jeho návštevou v jej byte. Podľa našich informácií mu chcela „darovať“ polhodinku. Zdá sa však, že Jan Novotný je odhodlaný urobiť pre to, aby sa jeho láska k nemu vrátila, všetko. Jediný človek, ktorý je z kola von, je práve Molnárová. Tá si však po svete chodí s ľahkou hlavou.

Honzíkova SMS: Marianna, odpusť

"Nemôžem ospravedlniť to, čo som urobil, pretože aj keď sú všetky fotografie vytrhnuté z kontextu a situácia na nich vyzerá oveľa horšie, ako v skutočnosti bola, aj tak by moje správanie bolo maximálne nevhodné a neospravedlniteľné. Chcem sa ospravedlniť hlavne Marianne, ktorá si toto skutočne nezaslúžila a je mi to úprimne ľúto. Veľmi si ju vážim a predstava, že ju stratím, je pre mňa krutý trest a veľké ponaučenie."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu