Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Podvedená Marianna napísala Honzíkovi list. Čo na to psychológ?

Marianna Ďurianová dnes poskytla médiám list, ktorý adresovala bývalému partnerovi Honzíkovi Novotnému. Zobraziť galériu (13)
Marianna Ďurianová dnes poskytla médiám list, ktorý adresovala bývalému partnerovi Honzíkovi Novotnému.

BRATISLAVA - Marianna Ďurianová dnes poskytla médiám list, ktorý adresovala bývalému partnerovi Honzíkovi Novotnému. Ten stratil jej srdce po flirte s mladou herečkou Luciou Molnárovou, pri ktorom ho nachytal Nový Čas.

Marianna vo vyhlásení píše: „Myslím, že na svete sú dôležitejšie problémy, ktoré treba riešiť. Napr. hladné a choré deti, alebo nevydarené manželstvá a ich nedozierne následky na deti. Potom to môže dopadnúť tak, ako v tomto prípade, že dieťa, ktoré nevyrástlo v usporiadanej rodine plnej lásky, je zmätené počas celého života a stále niečo hľadá a ani vlastne nevie čo. Vracia sa síce domov k „MAME“, ktorú v dospelosti môže nahradiť jeho partnerka, ale občas potrebuje z domu ujsť.“
Na záver svojho vyhlásenia dopĺňa: „Myslím si teda, že je nevyhnutné venovať sa deťom, ich dušiam a potrebám, aby stránky bulváru potom nezapĺňali takéto nezmyselné články.“

Podľa psychologičky Evy Jaššovej sú reakcie Mariany Boučkovej prejavom jej extroverzie (sú to ľudia, ktorí nemajú problém sa zdôverovať so svojím súkromím).
"Intímne vzťahy sa nazývajú preto intímne, že by mali byť záležitosťou dvoch ľudí a nemali by byť vecou verejnou," myslí si Jaššová. Ona však pretriasala už svoje manželstvo s Liborom Boučkom a teraz robí to isté.
"Láska, ktorá je skutočne hlboká by sa mala prejavovať úctou k človeku aj potom, čo sa vzťah skončil. Mariana s ním zrejme prežila krásne chvíle, už len preto by si mala tieto veci nechať pre seba.
Intimita by mala ostať zavretá v trinástej komnate. Týmito vyjadreniami môže strácať u potenciálnych záujemcov na kredite, ktorí môžu mať obavy z toho, že po skončení vzťahu sa dvere 13 komnaty pre médiá opäť otvoria," dodáva Jaššová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu