Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Boučková dala Novotnému kopačky!

Pondelok 13.24 hod. Marianna sa rozhodla. S Novotným je definitívny koniec. Zobraziť galériu (3)
Pondelok 13.24 hod. Marianna sa rozhodla. S Novotným je definitívny koniec.

BRATISLAVA - Ešte minulý týždeň boli ideálnym párom. A dnes je všetko inak. Po šiestich mesiacoch lásky je medzi Mariannou Boučkovou (30) a Honzom Novotným (29) definitívny koniec.

Za tento náhly zvrat môže sukničkár Novotný! Po tom, čo Nový Čas uverejnil zábery, na ktorých si Honzík cez víkend užíva pri Jadranskom mori s mladou brunetkou, Boučková si povedala dosť a dala svojmu milencovi kopačky. „Ja som tento vzťah ukončila a viac sa k nemu vyjadrovať nebudem,“ povedala moderátorka a dala za vzťahom s Novotným bodku.

Stačil jeden víkend a najsledovanejšia milenecká dvojica Marianna Boučková a Honzík Novotný je minulosťou. Mníchovský milionár si zrejme nevážil, čo má a víkendový výlet v slovinskom Portoroži si užil v náručí zvodnej krásky. Dotyky, objatia a vášnivé bozky na pláži, ktoré nemala Marianna nikdy vidieť. A predsa videla. Práve toto sa Boučkovej milencovi stalo osudným.

Keď Marianna zočila inkriminované fotky, ktoré uverejnil Nový Čas, ani chvíľu neváhala a vzťah s Novotným nadobro ukončila. „Na základe toho, čo som videla, som náš vzťah skončila,“ povedala Boučková pre Nový Čas. Síce si zachovala chladnú hlavu a snaží sa tváriť, že sa nič nedeje. Opak je pravdou. Aj keď Marianna o svojom súkromí nehovorí, toto bola od Novotného rana pod pás! Veď Honzík bol ten, pre ktorého opustila svojho manžela Libora Boučka (27), ten, kvôli ktorému sa rozviedla a do ich vzťahu dala všetko.

Keď blondínka v utorok odchádzala na Cyprus za kamarátkou a Honzík ju prišiel odprevadiť, ani jej nenapadlo, že v tú chvíľu sú spolu ako pár naposledy. Dovtedy bolo všetko v poriadku. Novotný však zlyhal a Marianne nasadil poriadne parohy. A práve to, že boháč z Nemecka podľahol inej žene, moderátorka nepredýchala. Zatvorila pred ním dvere a o vzťahu s ním nechce viac počuť. Novotný sa k tejto téme vyjadriť odmietol, celý deň nezdvíhal telefón.

Bolesť, ktorú Marianna prežíva zo sklamanej lásky, je obrovská a moderátorka ju pred verejnosťou skrýva. Podľa zistení Nového Času si Marianna v chcela dať v najbližších dňoch v Televíznych novinách na pár dní pohov. Zrejme si chcela vyčistiť hlavu... Tento plán však na poslednú chvíľu zrušila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu