Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nažhavený Novotný: Erotický výlet! A bez Marianny...

Honzík Novotný si začína vyhadzovať z kopýtka ako mládenec bez záväzkov Zobraziť galériu (2)
Honzík Novotný si začína vyhadzovať z kopýtka ako mládenec bez záväzkov

BRATISLAVA - Milenku nechal doma a vyrazil si na pánsku jazdu.

Honzík Novotný (29) včera vyštartoval z Bratislavy na akciu Redline 2007 určenú pre „majiteľov rýchlych, krásnych a výnimočných áut, ktorí sa radi zabávajú, akceptujú akúkoľvek výzvu a radi spoznávajú nové miesta, osoby a situácie“. Všetci strávia štyri dni jazdením po Európe. „Mariannu nechávam doma, lebo táto cesta je čisto mužská záležitosť,“ prezradil Novému Času Honzík. No v tom tak úplne pravdu nemá. Akciu totiž budú skrášľovať pôvabné hostesky a okrem adrenalínovej jazdy čaká účastníkov večierok plný neviazanej zábavy.

„Je krásne počasie a predo mnou nádherný výlet,“ neskrýval včera nadšenie Novotný. A vôbec mu neprekáža, že mu nebude robiť spoločnosť jeho partnerka. Veď prečo by aj? Páni nemajú v pláne len šliapať na plyn a obdivovať luxusné autá, ale aj kochať sa pohľadom na atraktívne hostesky a zabaviť sa na veľkolepej párty na slovinskej pláži. Biely piesok, modré more a páliace slnko bude len vhodne dopĺňať neviazanú zábavu s množstvom alkoholu a krásnych žien.

Večný ženích si pomaly ale iste začína vyhadzovať z kopýtka ako mládenec bez záväzkov. Ešte prednedávnom on a Marianna trávili spolu všetok čas. V decembri 2006, keď vyšiel ich zakázaný vzťah najavo, odleteli zaľúbenci na Seychelské ostrovy. Po návrate domov sa vykašľali na vlastné rodiny a strávili spolu vianočné sviatky aj Silvestra. Vo februári 2007 vycestovali spolu na romantický predĺžený víkend na Donovaly a o pár dní neskôr si vyrazili na desaťdňovú dovolenku do Ameriky.

No so snehom akoby sa roztopila aj ich vášnivá láska. Už v máji si Honzík iba s kamarátmi odskočil do Moskvy na majstrovstvá sveta v hokeji a Mariannu nechal doma. A teraz dal zase prednosť ďalšej výlučne pánskej akcii, na ktorú frajerky nemajú prístup.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu