Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Neverný Novotný: Prichytený!

Na snímke Novotný objíma svoju Zobraziť galériu (7)
Na snímke Novotný objíma svoju "trofej" na pláži.

PORTOROŽ - Toto Marianna nikdy nemala zistiť! Jej milenec Jan Novotný ju podvádza! Nový Čas ho prichytil na piatkovej párty v Slovinsku, kam dorazil v rámci akcie Redline 2007. Celý večer si tam užíval po boku atraktívnej hnedovlásky. Nechýbali vášnivé objatia ani horúce bozky.

A nad ránom dvojica ruka v ruke odišla do hotelovej izby... Boučková si teraz na vlastnej koži overila, že božie mlyny melú síce pomaly, ale iste. Kruto sa jej vracia to, čo pred pol rokom urobila vtedy ešte svojmu manželovi Liborovi Boučkovi.

Je piatok, krátko pred 23.00 hod. Na veľkolepý večierok pri pobreží Jadranského mora prichádza Jan Novotný. Ležérne nahodený v bledomodrej košeli a krémových nohaviciach. Spoločnosť mu robí neznáma blondínka. Na pláži sa však rozdelia a Honzík si to namieri k trojici atraktívnych hnedovlasých dievčat. Okamžite si vyberie jedno z nich - pôvabnú dlhovlásku s odvážnym topom, ktorý odhaľuje holé ramená a vyzývavý dekolt - a už ju nepustí. Balič Novotný vie, ako na to. Zapojí svoj šarm na plné obrátky a odozva na seba nedá dlho čakať. Dievča sa chichúňa na jeho vtipoch, Novotný sa zľahka dotýka jeho nahých ramien, objíma ho okolo pása a z času na čas mu čosi zašepká do uška. Hnedovláske to zjavne nie je nepríjemné.

„Keby to videla Marianna, tá by ti dala po hlave,“ vykrikujú na Honzíka jeho priatelia. Mníchovský fešáčik sa pousmeje. Je zrejmé, že Marianna je momentálne tou poslednou osobou, na ktorú myslí. Veď má dnes v noci možnosť „získať trofej“ v podobe krásnej hnedovlásky. Okolo druhej v noci sa dvojici zachce trochu súkromia. Spoločne odchádzajú na opustenejšiu časť pláže a sadnú si na lavičku. A vzápätí nasledujú vášnivé bozky a dotyky.

Ich „rande“ trvá asi hodinu, potom sa obaja zdvihnú a pomaly zamieria k hotelu. Novotný objíme svoju partnerku okolo pása a odvedie si ju do hotela. A čo sa dialo za dverami jeho izby, nie je ťažké si domyslieť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu