Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Z čarodejníckeho učňa je chlap

Daniel sa pred divákmi ukáže polonahý, podobne ako jeho herecká partnerka Joanna Christie. Zobraziť galériu (4)
Daniel sa pred divákmi ukáže polonahý, podobne ako jeho herecká partnerka Joanna Christie.

LONDÝN - Sedemnásťročný britský herec Daniel Radcliffe nie je na večné časy zakliaty na filmovej páske tak ako jeho postava Harry Potter.

Vyrástol a jeho obdivovateľky, ktoré medzičasom tiež povyrástli, by ho dnes na ulici nespoznali. Ale určite by sa za ním otočili. Stal sa z neho fešák s vyšportovanou postavou.

Pri príležitosti uvedenia novej divadelnej hry v Londýne sa Daniel dal odfotografovať do pása nahý, „hore bez“ sa objavuje aj jeho divadelná partnerka. Na internete sa okamžite rozpútala slovná vojna medzi zástancami a odporcami jeho verejného odhaľovania. Mnohí rodičia sa pohoršujú, tí mladší však nenamietajú.

Danielova cesta za svetovou slávou sa začala v roku 2001, keď ako jedenásťročný stvárnil malého čarodejníckeho učňa v prvom diele úspešnej filmovej série. Dnes však chce dokázať svoje herecké kvality aj na divadelných doskách. Jeho prvá divadelná úloha, postava čeľadníka, ktorý má viac než blízky vzťah ku koňom, spôsobila dosť veľký rozruch.

Na promozáberoch k hre Petra Shaferra Equus (Kôň) Daniel pózuje polonahý, pričom svetu ukazuje na obdiv svoje vyšportované telo. „Všetkým padli sánky. Už je z neho muž,“ hovorí jeden z jeho kolegov. „Vôbec neváhal vyzliecť sa. Vo chvíli, keď si ten chlapec odložil šaty, Harry Potter nadobro opustil Hogwarts,“ dodáva producent hry David Pugh.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu