Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Harry Potter: Mýlia si ma s Frodom!

Britského herca oslovujú na ulici fanúšikovia Elijaha Wooda. Zobraziť galériu (5)
Britského herca oslovujú na ulici fanúšikovia Elijaha Wooda.

LONDÝN - Mladý herec Daniel Radcliffe sa v Austrálii pomerne často ocitá v zaujímavej situácii. Predstaviteľa čarodejníka Harryho Pottera si totiž ľudia mýlia s hrdinom trilógie Pána prsteňov v domnení, že ide o amerického herca Elijaha Wooda.

„Hej, Frodo!“ ozýva sa z úst austrálskych filmových fanúšikov, keď na ulici stretnú Daniela Radcliffa. Šestnásťročný Brit v súčasnosti nakrúca u protinožcov snímku December Boys a tamojší ľudia ho považujú za 24-ročného Elijaha Wooda. „Ľudia si myslia, že som Elijah, ktorý - ako musím uznať - je veľmi dobre vyzerajúci človek, takže to beriem ako kompliment,“ povedal Radcliffe, ktorý sa v súčasnosti objavuje v kinách vo štvrtom diele série Harryho Pottera.

„Taktiež sa priznávam, že niektorým ľuďom som sa už aj podpísal ,S láskou Elijah Wood‘,“ vyznal sa so smiechom úspešný mladík. Radcliffe, ktorý je s 23 miliónmi libier na konte najbohatším tínedžerom v Británii, už podpísal aj zmluvu za ďalších 8 miliónov na piaty film Harry Potter a Fénixov rád. Elijah Wood sa zas preslávil predovšetkým ako hobit Frodo vo fantazijnej trilógii Pán prsteňov, v ktorej sa objavilo viacero austrálskych hercov a zožala u protinožcov obrovský úspech.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu