Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Markízu opúšťajú kľúčoví ľudia ... kvôli Marianne Boučkovej

Aj vo vedení Markízy sa rôznia názory, ako riešiť Mariannine škandály. Zobraziť galériu (2)
Aj vo vedení Markízy sa rôznia názory, ako riešiť Mariannine škandály.

BRATISLAVA - Marianna Boučková (30) dokázala rozoštvať aj ľudí z vedenia Markízy!

Podľa informácií Nového Času práve jej milenecká aféra s Janom Novotným (29) a škandalózny rozvod s českým moderátorom Liborom Boučkom (26), ktorý moderátorka pretriasala priamo na domovskej obrazovke, mali byť dôvodmi, pre ktoré včera opustil televíziu kľúčový človek na poste programového riaditeľa - František Borovský! A hádky vo vedení Markízy napriek tomu neutíchajú...

Už v decembri, keď sa prevalila moderátorkina aféra s nemeckým podnikateľom, sa vedenie televízie rozdelilo na dva tábory. Jedni ju chceli okamžite vyhodiť, druhí pre ňu žiadali miernejší trest - krátku pauzu mimo obrazovky. Marianna Boučková sa po exotickej dovolenke na Seychelách vrátila do Markízy a svoju reputáciu si chcela „vylepšiť“ spoveďou v priamom prenose. Navyše sa jej podarilo docieliť, aby do talkshow Vila Rozborila nebol pozvaný jej manžel, a aby sa ani telefonicky nemohol proti jej očierňujúcim vyjadreniam brániť. Príležitosť reagovať ponúkla Boučkovi až televízia JOJ. Boučkovej sa aj po druhý raz podarilo stopnúť snahu niektorých ľudí z vedenia Markízy, ktorí českému moderátorovi chceli priestor na reakciu poskytnúť.

„Bol to hriech, že sme také mediálne sústo prenechali konkurencii,“ zúri zamestnanec televízie. Podľa zistení Nového Času mal byť jedným z lídrov tejto iniciatívy sám Borovský. Rozhodnutie vedenia Markízy ignorovať Boučkov názor ho vraj primälo k tomu, že zo svojho postu odstúpil. S najväčšou pravdepodobnosťou mieri do TV JOJ, kde by mal zasadnúť do kresla generálneho riaditeľa..

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu