Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Boučkovej oslava: Stráca kamarátov?

Oslávenkyňa Marianna prišla v sprievode milenca Honzíka ako prvá. Zobraziť galériu (2)
Oslávenkyňa Marianna prišla v sprievode milenca Honzíka ako prvá.

BRATISLAVA - "Bude to oslava, aká tu ešte nebola," oznamovala moderátorka Marianna Boučková (30) len pár dní pred svojimi okrúhlymi narodeninami.

Objednala podnik, dídžeja, veľa alkoholu a jedla, no dorazilo len asi tridsať hostí a po húfe kamarátov akoby sa zem zľahla. Stráca pre aféru s milencom Janom Novotným (29) plavovláska svojich najbližších kamarátov? Moderátorkina tridsiatka nebola až taká bomba, akú sľubovala. Krátko pred deviatou dorazila do koktail baru hviezda večera v sprievode svojho milenca Honzíka, ktorý v tom istom podniku pred pol rokom tiež oslavoval narodeniny. Dvojica prišla ešte pred príchodom prvých hostí, ktorých však bolo poskromne. Zo známych tvárí slovenského šoubiznisu nesklamal "Majkin" partner z Televíznych novín Rasťo Žitný s manželkou Katkou, prišli moderátorka Lenka Šóošová s frajerom, kamarátka Oľga Dúbravská z Markízy, Pavol Bruchala, Jozef Golonka a režisér Peter Ňunéz. Nazbierala sa len slabá tridsiatka hostí, ktorí s Mariannou oslávili jej "tri krížiky".

Atraktívnu krásku, zdá sa, začínajú opúšťať priatelia. Jej vypočítavosť a snaha očistiť svoju povesť od nevery a skrachovaného manželstva prestala baviť aj jej najbližšie okolie. Na narodeninový žúr neprišli Zlatica Puškárová ani Daniel Krajcer či Henrich Krejča, na ktorých oslave sa blondínka cez leto zabávala. Pripravené chlebíčky, zákusky, tortu, teplý bufet či alkoholické nápoje od výmyslu sveta tak nemal kto zjesť a vypiť. A zábava tiež nebola ,,nič moc“. "Taká nuda," prezradil zdroj Nového Času. Z darov sa vraj plavovláska tešila golfovému vaku s palicami od Novotného, knižkám či darčekovým košom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu