Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

O manželstve s Mariannou povie zadarmo!

Libor Bouček Zobraziť galériu (3)
Libor Bouček

BRATISLAVA - Český moderátor Libor Bouček (26) sa rozhodol svojej manželke Marianne Boučkovej (30) vrátiť úder a odkryť zákulisie ich polročného manželstva v priamom prenose na Jojke!

Žiadna servítka pred ústa, žiadne branie ohľadu na svoju ženu, žiadna ľútosť! Sympatický Čech sa rozhodol odkryť zákulisie vzťahu s Mariannou, no nie pre peniaze. Tých sa vzdal v prospech rodiny Pollákovcov z Plešivca.

Približne hodinový protiúder chystá Bouček zasadiť moderátorke markizáckeho spravodajstva v prítomnosti svojho právnika v priamom prenose na obrazovkách Jojky už dnes! Bez obalu a Marianninej šance na obranu. Atraktívnu plavovlásku rozhodne šetriť nemieni: „Rozhodol som sa, že kompletne odhalím svoj názor na rozpad nášho manželstva, a to úplne bez obalu.“

Nahnevaný Libor je pohoršený správaním jeho ešte stále zákonitej polovičky, ktorá išla s kožou na trh, len aby zachránila svoju povesť. „Markíza sa rozhodla, samozrejme asi nie sama, ale som presvedčený, že to bolo z jej (Marianninej-pozn. red.) iniciatívy, bojovať o sledovanosť prostredníctvom môjho súkromia, a to neschvaľujem,“ vysvetľuje moderátor dôvod, prečo sa rozhodol pre televíznu spoveď.

Bouček čelí Marianniným obvineniam z nakrútenia gayporna či sobášu pre medializáciu. Nabrúsený Čech preto pri vidine pomsty nehľadí na peniaze. Svojho honoráru, ktorý by mal byť podľa informácií Nového Času okolo 30-tisíc korún, sa vzdal pri podpise zmluvy v prospech rodiny Pollákovcov z Plešivca. „Spoveď nie je pre mňa vôbec otázkou peňazí,“ vyjadril sa Libor. Spor medzi manželmi Boučkovcami, na ktorom sa priživujú slovenské televízie, tak neutícha. Kým Jojka si mädlí ruky, Markíza zmenu programu vylúčila a na Boučkovu spoveď na obrazovkách konkurencie reagovať nemieni. „Budeme vysielať pripravený program,“ povedala hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu