Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Marianna Boučková odstavila Boučka!

Marianna svojho manžela už dvakrát umlčala. A taká to bola láska... Zobraziť galériu (12)
Marianna svojho manžela už dvakrát umlčala. A taká to bola láska...

BRATISLAVA - Marianna zrejme nemá čisté svedomie! Veď prečo by inak míňala toľkú energiu, aby stopla jeho spoveď na obrazovkách Markízy.

Nový Čas zistil, že to bola práve Marianna Boučková (29), kto zabránil tomu, aby sa v pondelkovom priamom prenose, keď pred celým národom hovorila o svojom stroskotanom vzťahu, dostal k slovu aj jej manžel Libor Bouček (26)! „Dala si takú podmienku, inak by na prenos neprišla,“ potvrdil zdroj z televízie. Marianna sa len tak nezastaví a televízny výstup svojho oficiálneho partnera zmarila aj druhý raz!

Po tom, čo český moderátor prijal ponuku Jojky, aby v pondelok večer vyrozprával svoju pravdu o manželstve s Mariannou, Markíza začala konať. Zvažovala, že mastným honorárom prebije konkurenčnú televíziu a zlanári Boučka k sebe. Ale moderátorka Televíznych novín opäť dokázala, že sa vo vysokých kruhoch vie pohybovať a manželovu spoveď na Markíze zastavila! A to ešte skôr, ako by ho televízia oslovila! „Časť vedenia Markízy hneď zvolala poradu. Chceli za každú cenu zabrániť Liborovi, aby vystúpil v Jojke. Snažili sa ho kúpiť za akúkoľvek cenu a dostať na svoju obrazovku,“ prezrádza zákulisné prípravy zdroj z televízie v Záhorskej Bystrici.

Táto stratégia sa, samozrejme, nepozdávala pani Boučkovej, ktorej šikovnosťou sa nakoniec predsa len podarilo zariadiť, aby sa Libor do Markízy nedostal. „Nemá čisté svedomie, bojí sa, čo všetko na ňu manžel prezradí,“ tvrdí plavovláskina kolegyňa. Škandalózna moderátorka svoj vplyv na nadriadených dokázala už v pondelok, keď zabránila, aby mal Libor čo i len vedomosť o jej televíznej spovedi. Dokonca nedovolila ani to, aby sa aspoň telefonicky mohol brániť proti jej očierňovaniu a klamstvám! Naopak, Marianninho milenca Honzu Novotného (29) kontaktovali až do Mníchova...

Libor si svoju verziu manželskej krízy povie v pondelok na Jojke a dovtedy zostávajú jeho žene ešte tri celé dni, aby niečo vymyslela. Keď chce získať nad Liborovou výpoveďou akú-takú kontrolu, možno by jej stačilo oprášiť známosti s novými majiteľmi televízie - chlapcami z J & T...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu