Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár sa nekašle: S milenkou zdrhol do Dubaja, Andreu nechal doma!

Boris Kollár sa v týchto dňoch nachádza v Dubaji.
Boris Kollár sa v týchto dňoch nachádza v Dubaji.

BRATISLAVA/DUBAJ – Namiesto toho, aby sekal dobrotu, prilieva olej do ohňa! Topky.sk zistili, že boháč Boris Kollár (45) odletel v piatok do Dubaja. Podľa našich informácií však nezobral na výlet do arabskej krajiny partnerku Andreu Heringhovú (30), ale svoju najnovšiu milenku Barboru Richterovú (22).

Podnikateľ Boris Kollár prežíva v poslednom období hektické chvíle. Môže za to prevalenie aférky s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou, s ktorou vraj čaká šieste dieťa. Nečudo, že sa rozhodol zregenerovať na luxusnej dovolenke v Dubaji. Do arabskej krajiny odletel uplynulý piatok.

Ak by ste si však mysleli, že so sebou zobral aj matku svojej (zatiaľ) poslednej dcéry Sary Zoe Andreu Heringhovú, mýlili by ste sa. Tá sedí v upršanej Bratislave. Podľa našich informácií si totiž boháč užíva slnečné lúče s mladou milenkou Barborou. „Nechcem sa k ničomu vyjadrovať. Ďakujem za zavolanie,“ vyhŕklo z Kollára ešte predtým, než sme mu stačili položiť otázku. Keď sme mu v súvislosti s jeho pobytom v zahraničí napísali esemesku, nereagoval.

Skúpa na slovo bola aj Andrea Heringhová. Keď sme sa spýtali, či vie, s kým sa nachádza Boris v Dubaji, povedala: „Keď to všetko utíchne a budete sa chcieť rozprávať o inej téme, nemám problém komunikovať. No teraz sa nebudem k ničomu vyjadrovať.“

Pre najnovšie vydanie časopisu Šarm však urobila výnimku. Týždenníku poskytla úprimný rozhovor o tom, ako to medzi ňou a Kollárom momentálne vyzerá. Z jej slov sa zdá, že podnikateľ sám nevie, čo vlastne chce. „Je to veľmi zložité, ťažko sa mi totiž verí tomu, čo hovorí a píše do esemesiek. Tvrdí, že ho to mrzí, že ma nechce stratiť, že ma ľúbi, no ja už neviem, čo je pravda a čo klam. Neviem si predstaviť, čo by sa muselo stať, aby ma presvedčil, že bude zase všetko dobré,“ povedala. No dovolenka v Dubaji s inou rozhodne nie je ten najrozumnejší spôsob udobrovania sa...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu