Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prvé zábery Kollárovej milenky: Toto ste o Richterovej nevedeli!

Barbora Richterová a Boris Kollár. Zobraziť galériu (5)
Barbora Richterová a Boris Kollár.

BRATISLAVA – Osoba Barbory Richterovej (22), milenky podnikateľa Borisa Kollára (45), bola počas týchto dní zahalená rúškom tajomstva. Nám sa podarilo o potenciálnej matke Kollárovho 6. dieťaťa zistiť niečo z jej minulosti. Štáb jojkárskych Promi Novín dokonca tehotnú blondínku našiel.

Televízia Joj dnes priniesla zábery tehotnej Barbory Richterovej, ktorá údajne čaká dieťa s podnikateľom Borisom Kollárom. Štábu sa podarilo odchytiť ju na bratislavských Zlatých pieskoch, keď nasadala do auta luxusnej značky.

Zaujímavá otázka je, odkiaľ na auto v hodnote niekoľko tisíc eur môže zobrať 22-ročné dievča peniaze. Pošuškáva sa, že ho mladej krupierke kúpil práve podnikateľ Boris Kollár. Podľa našich informácií je však Bratislavčanka na podobný prepych zvyknutá. Údajne už počas štúdia na strednej škole mala 45-ročného solventného priateľa, ktorý ju zahŕňal luxusom.

Mužských obdivovateľov Barbora zrejme zaujala nielen svojou tváričkou, ale aj atraktívnou postavou. Tú si pestovala najmä vďaka plávaniu. Zistili sme, že vodným športom sa venovala aj na profesionálnej úrovni. V období rokov 2004 – 2006 figurovala blondínka v top 50-ke v kategórii ženy 50 m prsia. V roku 2007 však so súťažením sekla. Zrejme to súvisí aj s tým, že v lete predchádzajúceho roku ukončila štúdium na istom športovom gymnáziu v Petržalke.

Odvtedy sa Barbora občas zjavila na spoločenských akciách. Živila sa ako hosteska, pracovala v soláriu a, ako už bolo spomínané, aj ako krupierka v kasíne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu