Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollára zosmiešňovali v SuperStar: Marešov nepodarený vtip!

Leoš Mareš (vpravo) sa navážal do Borisa Kollára (vľavo). Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš (vpravo) sa navážal do Borisa Kollára (vľavo).

PRAHA – Aj ostrieľaný moderátor to občas prepískne! Leoš Mareš (34) chcel byť počas včerajšieho prenosu Česko Slovenskej SuperStar vtipný, no na vlastnom fóre sa zasmial len on. Na mušku si pritom zobral najznámejšieho slovenského otca Borisa Kollára (45).

Podnikateľ Boris Kollár má päť detí s viacerými partnerkami. Už čoskoro by malo do jeho rodinného klanu pribudnúť v poradí šieste bábätko, ktoré údajne čaká s milenkou Barborou Richterovou. Keďže nie je takýto životný štýl úplne bežný, moderátor Leoš Mareš si včera myslel, že by mohol vhodným vtipom na adresu známeho boháča pobaviť v priamom prenose slovenských aj českých divákov.

Z Kollára si začal uťahovať počas prítomnosti superstaristu Martina Haricha na pódiu. A to v momente, keď Leoš reagoval na fakt, že mladíka prišli do publika podporiť aj jeho spolužiaci z osemročného gymnázia. „Sexta, to znamená vlastne šesť. Do sexty by podľa mňa mal chodiť aj Boris Kollár. Pred rokom bol v kvinte, teraz v sexte a budúci rok možno v septime,“ poznamenal moderátor s pobavením, pričom narážal na to, že Kollár bude mať šiesteho potomka. Mareš bol však jeden z mála, kto sa na vtipe zabával. V sále bolo totiž ticho. Prevažne české publikum totiž zrejme nemá o našom podnikateľovi ani páru. Pamätať si ho môžu maximálne vďaka vzťahu s herečkou Kateřinou Brožovou.

V súvislosti s Marešovými narážkami nás zaujímalo, či boli súčasťou scenára alebo moderátorovi skrsli v hlave samé od seba. „Ju už neviem, ako to vlastne vzniklo. Neprikladám tomu veľký význam,“ zareagoval vyhýbavo Libor Bouček, ktorý sa na súťaži scenáristicky podieľa.

Od Borisa sme chceli zistiť, či mu takéto verejné žartíky neprekážajú. „Nechcem sa k ničomu vyjadrovať. Ďakujem za zavolanie,“ poznamenal podráždene skôr, než sme mu stihli položiť otázku.

Mareš perlil aj počas minulého kola súťaže. Chcete vedieť, ako naložil porotcovi Rytmusovi? Čítajte TU.

Kto oblieka finalistov? Čítajte TU.

VIDEO: Leoš Mareš sa zabával na účet Borisa Kollára.



superstar_sexta


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu