Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollárova spoveď: Andrea, strašne som ťa ranil!

Boris Kollár zrejme neveru oľutoval. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár zrejme neveru oľutoval.

BRATISLAVA – Kajá sa! Boris Kollár (45) sa po prvý raz od nevery s Barborou Richterovou (22) vyjadril vo včerajšej relácii Eriky Judínyovej k tomu, ako sa to odrazilo na jeho vzťahu s Andreou Heringhovou (30). Ako sa zdá, všetko oľutoval. Otázne je, či mu bývalá playmate odpustí...

Boris, čím momentálne žiješ?

Aha, robia tu opičky. Nimi momentálne žijem. (Na tajnom stretnutí s Erikou Judínyovou sa zúčastnili Borisove dcéry Saška a Esterka, aj Esterkina sestra Vanesska. Obe sú dcérami Petry Krištúfkovej, s ktorou žil Boris pred Andreou Heringhovou. Pozn. red.)

 

Ako po prepuknutí škandálu funguješ s Andreou?

S Andreou žijem. Je to pre mňa ten najbližší človek, mám s ňou dcérku Saru a fungujem s ňou v jednej spoločnej domácnosti. Samozrejme, že to teraz nie je dobré, lebo kto by oslavoval takéto niečo? Ale zas, bývame v jednej domácnosti, v jednom dome, a tým pádom to nejde radikálne z minúty na minútu riešiť. Po čom teraz bažia tí ľudia? Čo chcú vedieť? Že sme sa povraždili?! Boli by spokojní, keby sme sa rezali alebo aby som s kuframi ja odišiel, ona odišla? Nech nás nechajú žiť, my si to vysporiadame sami podľa toho, ako to budeme cítiť a ako kto sa bude schopný s tým vyrovnať. Samozrejme, tieto veci sa nedajú vyriešiť za 24 hodín. Určite som ju strašne ranil. Je mi jasné, že to nie je také jednoduché. Na druhej strane tiež nie je jednoduché rozbiť rodinu, odtrhnúť otca od detí.

 

Ako reaguje Andrea?

Andrejka mi nerobí problém ani so Sarou. Ja som stále s nimi, veď s nimi bývam. Každý deň som so Sarou, každý deň som s Esterkou, so Saškou, s Vanesskou. Čiže my sme pokope. Už teraz konečne som si dal do poriadku vzťahy aj s Maťou (Martina Štofaníková, matka Kollárovho jediného syna Šimona Heliodora, pozn. red.), takže mám teraz možnosť aj so Šimonom sa stretnúť. Ja problémy s deťmi nemám. Dá sa povedať, že teraz v tomto, takom mojom ťažšom období, ktoré teraz mám, tak sú mi takou oporou.

 

Takže, ak to dobre chápem, o Andreu zabojuješ...

Ja som sa nechystal odísť od Andrey, ani nič také. A je to dnes iba na Andrei, ako sa ona rozhodne. A ja by som bol rád, keby to urobila na základe toho, ako to ona cíti a nie na základe toho, ako si to praje niekto iný.

 

Stále nie je isté, či si otcom dieťaťa, ktoré Barbora čaká. Nemyslíš si, že sa chcela cez teba iba zviditeľniť?

Toto by som jej zas nechcel krivdiť, ani to riešiť, lebo ona nie je moderátorka, herečka, ona tým nič nezíska. To by som pochopil, keby to bola nejaká modelka, ktorá sa potrebuje ukázať. Alebo playmate, alebo začínajúca herečka, ktorá hocijakým spôsobom chce na seba strhnúť pozornosť. Toto, si myslím, z jej strany nehrozí, ani to nechce. Lebo keby to chcela, už sa fotí niekde a zavolá novinárom, že nájdete ma tam a tam. To bežne robia naše celebrity.

 

A nemohlo to byť aj na základe toho, že by si chcela nejako finančne prilepšiť? Hovorí sa, že si štedrý k matkám svojich detí.

Ale na to nepotrebuješ mať so mnou dieťa, aby som mohol byť k tebe štedrý.

 

A čo ťa teraz čaká?

Je to teraz samozrejme také komplikovanejšie. Musíme to utriasť, musíme si tie vzťahy nejako nastaviť a uvidíme, ako to pôjde ďalej. Ale s deckami som stále, takže ja sa zas chystám len niekam s deckami, do nejakých kúpeľov alebo na nejakú dovolenku cez Veľkú noc.

 

Vy ste teraz taká veľká rodina, čo viem. Dievčence chodia k vám, všetci si spolu rozumejú...

Áno. Napríklad Saška a Esterka majú strašne rady Saru. Esterka ju miluje, stále sa s ňou hrá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu