Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár prehovoril o nevere: Máme sa s Andreou pozabíjať?!

Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringhovou prežívajú náročné obdobie. Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringhovou prežívajú náročné obdobie.

BRATISLAVA – Po prevalení informácie o šiestom dieťati bol Boris Kollár (45) pomerne skúpy na vyjadrenia týkajúce sa jeho momentálnej rodinnej situácie. Exkluzívne pre Eriku Judínyovú a jej reláciu Smotánka však boháč urobil výnimku. Ako to teraz vyzerá v jeho domácnosti s Andreou Heringhovou (30)?

Dostal to zo seba! Boris Kollár, ktorý je vzorným otcom piatich detí, vraj momentálne očakáva narodenie šiesteho potomka. Počas vzťahu s Andreou Heringhovou sa totiž zaplietol s mladou študentkou Barborou Richterovou, ktorá následne otehotnela.

Boris a jeho oficiálna partnerka sa po zverejnení tejto informácie viac-menej odmlčali. Heringhová sa dokonca utiahla do súkromia a na verejnosti sa neobjavuje. Erike Judínyovej sa však podarilo spraviť exkluzívny rozhovor s potenciálnym nastávajúcim oteckom.

Ako odznie dnes večer v Smotánke, Kollár má pocit, že neprajníci by boli najradšej, keby celú situáciu riešila dvojica radikálne. „Po čom teraz bažia tí ľudia? Čo chcú vedieť? Že sme sa povraždili?! Boli by spokojní, keby sme sa rezali?“ povedal emotívne.

Podľa boháčových slov to vyzerá tak, že taniere v jeho domácnosti práveže nelietajú. Andrea vzniknutú situáciu zrejme rieši skôr vo svojom vnútri. Premýšľanie o tom, či s Borisom zostane alebo od neho odíde, je o to ťažšie, že v januári minulého roka sa im narodila spoločná dcérka Sara Zoe. Ak chcete vedieť, čo ešte prezradil Boris Kollár o svojom vzťahu s Heringhovou, nenechajte si ujsť dnešnú Smotánku o 18:20 na Markíze.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu